FOLLOW US: facebook twitter

Πρακτική σκοποβολή: Ξανά στο Παγκόσμιο ο Κανδύλης- Πρώτος και στον αγώνα Εθνικού Κυπέλλου στα Γιάννενα

Ημερομηνία: 16-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου, στον αγώνα λειοκάνου τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής, ο Δημήτρης Κανδύλης απέδειξε πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του shotgun! Στα Γιάννενα έγινε ο δεύτερος αγώνας Εθνικού Κυπέλλου για το 2023, με τον Κανδύλη να τερματίζει ξανά πρώτος.

Ήταν ο τελευταίος αγώνας της σειράς που θα έκρινε την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα λειοκάνου πρακτικής σκοποβολής shotgun IPSC τον Δεκέμβριο του 2023 στην Ταϊλάνδη, στο οποίο ο Κανδύλης προκρίθηκε ως πρώτος! Θα είναι η τρίτη συμμετοχή του 46χρονου αθλητή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γεγονός ιδιαιτέρως αξιόλογο. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή το 2017 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τυφεκίου (rifle IPSC) στη Ρωσία, όπου κατετάγη 4ος στην κατηγορία manual ten και η συμμετοχή το 2018 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα λειοκάνου της Γαλλίας, όπου με μια άδικη απόφαση ενός κριτή είχε αποβληθεί.

Παράλληλα, στο τέλος του αγώνα των Ιωαννίνων έγιναν και οι απονομές του Εθνικού Κυπέλλου 2022 με τον Κανδύλη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν προϊόν αφοσίωσης, κοπιώδους προσπάθειας και βοήθειας από ανθρώπους όπως η εταιρεία κατασκευής φυσιγγίων “Αφαι Καρδαρά”, DPM και Ε 23 Kopelakis. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλει ο Κανδύλης και στον Άγγελο Καλυκά, πρόεδρο του σκοπευτικού συλλόγου ΑΣΚΟΖ στο Κολύρι, όπου συχνά – πυκνά προπονείται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος