FOLLOW US: facebook twitter

Πρακτική σκοποβολή: Κλείδωσε την πρώτη θέση στο Εθνικό Κύπελλο Ελλάδας ο Κανδύλης

Ημερομηνία: 27-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου έγινε στα Ιωάννινα ο δεύτερος από τους τρεις αγώνες του Εθνικού Κυπέλλου ΣΚΟΕ 2022, για το λειόκανο τυφέκιο, στην πρακτική σκοποβολή.
Ο Δημήτρης Κανδύλης, ύστερα από έναν αμφίρροπο αγώνα με έντονο συναγωνισμό και εναλλαγές στην κατάταξη, κατάφερε να παραμείνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου (είχε τερματίσει 1ος στον πρώτο αγώνα τον Φεβρουάριο, που ταυτόχρονα ήταν και ο πανελλήνιος).
Ένας αγώνας level III προφανώς με την αφρόκρεμα της πρακτικής σκοποβολής της χώρας. Σημειωτέον πως ο Κανδύλης μειονεκτούσε, καθώς αγωνίστηκε με λειόκανο ξεπερασμένο τεχνολογικά σε σχέση με τον 2ο και 3ο στην κατηγορία του, που ήδη είχαν προμηθευτεί τα υπερσύγχρονα Nova speed.
Ένα λειόκανο καθαρά αγωνιστικό που σύντομα όμως θα έχει και ο πανελληνιονίκης και κυπελλούχος Ελλάδος πλέον στα χέρια του, από την εταιρεία “Αφαί Καρδαρά”, την εταιρεία που επίσης κατασκευάζει τα κορυφαία φυσίγγια με τα οποία αγωνίζεται.
Τέλος, να αναφέρουμε πως ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος από τη σειρά αγώνων που θα κρίνουν την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης στο λειόκανο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος