FOLLOW US: facebook twitter

Πότε θα κλείσει αυτός ο κύκλος του αίματος;: Δύο νεκροί  χθες σε νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με αίμα βάφτηκε χθες για ακόμα μια φορά η Πατρών- Πύργου, η εθνική… καρμανιόλα Ηλείας και Αχαίας, όπου σε κάθε της χιλιόμετρο μετράμε αθώα θύματα από τροχαία δυστυχήματα.  Κάθε μέρα που περνά, γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη άμεσης υλοποίησης του περιβόητου αυτοκινητρόδρομου για να κλείσει αυτός το τεράστιος κύκλος αίματος.

Δύο άνδρες νεκροί είναι λοιπόν  ο νέος τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη νέα Εθνική Οδό  Πατρών – Πύργου, κοντά στα Βραχνέικα και στα φανάρια της ΒΙΠΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενεπλάκησαν τρία οχήματα και κάποια κατέληξαν σε τοιχίο.

Στο σημείο του τροχαίου από την πρώτη στιγμή έσπευσε μια κινητή μονάδα με γιατρό και δύο ακόμα ασθενοφόρα καθώς και η πυροσβεστική με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 8 άνδρες. Από την σφοδρή σύγκρουση των αυτοκινήτων, δύο άτομα επιβαίνοντες σε αυτά, βρέθηκαν στο οδόστρωμα ενώ η πυροσβεστική απεγκλώβισε 5 άτομα  από οχήματα. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά για δύο από αυτά, ήταν πλέον αργά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος