FOLLOW US: facebook twitter

«Πόρτες αγάπης» και προσφοράς για να μην μείνει κανείς χωρίς φαγητό χρονιάρες μέρες! – Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης από τον παιδικό σταθμό Μαριέττα

Ημερομηνία: 28-12-2020 | Συντάκτης:

Μια πολύ ξεχωριστή πρωτοβουλία, έλαβε ο Παιδικός Σταθμός Μαριέττα παραμονές Χριστουγέννων, δημιουργώντας τις «Πόρτες Αγάπης», μια μικρή «συνομωσία αγάγης». .

‘Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού «Πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να πραγματοποιηθούν κι άλλες παρόμοιες δράσεις, προκειμένου κανείς να μην μένει χωρίς φαγητό. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις! Ντροπή είναι να έχεις και να μη μοιράζεσαι! Με αυτό το σκεπτικό εμείς στο “ΜΑΡΙΕΤΤΑ” ξεκινήσαμε ήδη τη δική μας “συνωμοσία” αγάπης.

Από σήμερα κρεμάμε στην πόρτα μας τη καρδιά μας φτιαγμένη από χαρτόνι και καρφιτσωμένη σε μια σακούλα με τρόφιμα και γλυκά για όποιον τη χρειάζεται!

Ελπίζουμε πολύ σύντομα η πόλη μας να γεμίσει με “Πόρτες Αγάπης” – προσφοράς μέσα από τη καρδιά μας για όποιον έχει ανάγκη αυτές τις μέρες.

Βοηθάμε όλοι τους συνανθρώπους μας γιατί αν μη τι άλλο αυτές τις γιορτές , αυτό που δοκιμάζεται περισσότερο είναι η ανθρωπιά μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος