FOLLOW US: facebook twitter

Πολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης για την Ηλεία η μελέτη της διαΝΕΟσις

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Οικονομία

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε την μελέτη που εκπόνησε, αφιλοκερδώς, και κατέθεσε στην Ελληνική Κυβέρνηση, η  διαΝΕΟσις, αναφορικά με την ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία.

Είναι μια εξέλιξη που μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθότι πρόκειται για μια πλήρη, εμπεριστατωμένη, ρεαλιστική και άμεσα υλοποιήσιμη μελέτη, η οποία, έχοντας ενσωματώσει πολλές από τις προτάσεις του φορέα μας, θα βοηθήσει καταλυτικά την επιχειρηματικότητα της Ηλείας να ανταποκριθεί επιτυχώς στις προκλήσεις της επόμενης δεκαετίας, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα τη διαΝΕΟσις και ευχαριστούμε από καρδιάς το Γενικό Διευθυντή της, κ. Διονύση Νικολάου, για τον σχεδιασμό και την ανάληψη μιας τόσο σημαντικής αναπτυξιακής πρωτοβουλίας, δεσμευόμαστε δε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά και αδιάκοπα, για την ενίσχυση και τον ποιοτικό μετασχηματισμό της Ηλειακής επιχειρηματικότητας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη υιοθέτηση και πρακτική εφαρμογή των στρατηγικών προτάσεων που εμπεριέχονται στην μελέτη.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύναμε ήδη τιμητική πρόσκληση στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, για την παρουσία του σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηλείας, με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού αναφορικά με τους προτεινόμενους στόχους και μέτρα, αλλά και τα προσδοκώμενα οφέλη από την υλοποίηση των προτάσεων της μελέτης της διαΝΕΟσις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος