FOLLOW US: facebook twitter

Πολύ μπροστά οι Πατρινοί… καλούν οδική βοήθεια για δήθεν βλάβη, ενώ δεν έχουν βενζίνη (βίντεο)

Ημερομηνία: 03-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οδηγοί ξεμένουν στον δρόμο από βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης και καλούν την οδική βοήθεια για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. 

Κάποιοι επικαλούνται μηχανική βλάβη… και στη συνέχεια παραδέχονται πως κάλεσαν την οδική βοήθεια που προβλέπεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους, για να τους μεταφέρει χωρίς κόστος στον προορισμό τους.

Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν ξεμείνει σε συνεργεία, φανοποιεία και εταιρίες οδικής βοήθειας. Οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος είτε πρόκειται για φθορά από τροχαίο, είτε ακόμη γιατί πολύ απλά ξέμειναν από καύσιμα. Η ακρίβεια στα καύσιμα φαίνεται πως πλέον δεν “παλεύεται” για πολλούς οδηγούς εκεί έξω.

Το thebest.gr μίλησε με τον ιδιοκτήτη εταιρίας οδικής βοήθειας και φανοποιείου Βασίλη Κοζιώρη ο οποίος δήλωσε σε απόγνωση, εξαιτίας της απροθυμίας οδηγών να επισκευάσουν μικροφθορές στα οχήματά τους, αξίας ακόμη και 50-100 ευρώ, αφήνοντάς τα για μέρες στο πάρκινγκ της επιχείρησης. Κάποιοι δεν μεταβαίνουν για να παραλάβουν ακόμη και οχήματα που απλά έχουν ξεμείνει από καύσιμα!

Ακούστε τι λέει ιδιοκτήτης εταιρείας οδικής βοήθειας:

koutipandoras.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος