FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τζαζ διάθεση: Πολυζωγόπουλος-Τσατσαμπάς ξεχωριστή βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:
Γράφει η Πουλχερία Γεωργιοπούλου

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τζαζ διάθεση χάρισαν στο κοινό  δυο Ηλείοι δεξιοτέχνες ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και ο Χρήστος Τσατσαμπάς το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» του Πύργου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου και η αντιπρόεδρος κα Αγγελική Ζάγκλαρη καλωσόρισε κοινό και μουσικούς.

Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία οι φιλόμουσοι βίωσαν τα θαύματα που δημιούργησαν οι δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες με τις ψαγμένες μουσικές τους,  που βγάζουν κάτι αυθεντικό και ειλικρινές, και μας  κερδίζουν με το  πρώτο άκουσμα υπό το όρο να αφεθούμε στη μαγεία των μουσικών αυτοσχεδιασμών τους.

Ακριβώς δυο χρόνια μετά από την προηγούμενη συνάντησή τους στον ίδιο χώρο, ο Ανδρέας και ο Χρήστος δημιούργησαν μια ιδεώδη γιορτινή βραδιά προσφέροντας την ολοκληρωμένη μουσική άποψή τους, από διαφορετική κάθε φορά εκκίνηση και οπτική, και καταθέτοντας τις αναμφισβήτητες ικανότητές τους, τις ιδέες τους, τον αυτοσχεδιαστικό οίστρο τους, τη φαντασία και τις ρυθμικές προτάσεις τους.

Το δίδυμο διάλεξε θαυμάσια ακούσματα που δούλεψε με πολύ σεβασμό και πρόσφερε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στο κοινό που αγαπά την καλή μουσική και επιδοκίμασε χειροκροτώντας θερμά  διασκευές από κλασικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παραδοσιακό περουβιανό τραγούδι(el condor pasa), Μ. Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη και δημοτική μουσική.

Κάθε φορά που ο  ξεχωριστός ήχος της τρομπέτας του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου,  συναντιόταν με την δεξιοτεχνία του πιανίστα Χρήστου Τσατσαμπά η μουσική συνάντηση γινόταν  εκρηκτική συμπαρασύροντας το κοινό σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια.

Η άριστη γνώση της  παγκόσμιας  γλώσσας της μουσικής τους έχει δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίσουν με το δικό τους δημιουργικό τρόπο διαφορετικά στυλ ήχων και να τα εξελίσσουν κάνοντάς τα διακριτά δικά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος