Σπουδαία διάκριση για τη Φωτεινή Τριχά, καθώς η παίκτρια του Ολυμπιακού αναδείχθηκε η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου για το 2025 στο πόλο Γυναικών
Ακόμη μία μεγάλη διάκριση για το ελληνικό πόλο, αφού η Φωτεινή Τριχά αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην υδατοσφαίριση γυναικών για το 2025.
Η παίκτρια της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ήταν εκ των αθλητριών που οδήγησαν την εθνική μας ομάδα στο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη, αλλά και στην κατάκτηση του World Cup στην Κίνα.
Αναδείχθηκε μάλιστα, πρώτη σκόρερ στη Σιγκαπούρη, με 25 τέρματα, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία “κανονιέρισσα” στον πλανήτη.
“Η ατομική διάκριση δεν έχει καμία σημασία. Με ενδιαφέρει περισσότερο το χρυσό”, είπε στην World Aquatics και συμπλήρωσε: “Τα γκολ είναι αποτέλεσμα του συστήματος της ομάδας. Όλες κάνουν πάσες, όταν η μπάλα έρχεται σε μένα σκέφτομαι μόνο τι πρέπει να κάνω σωστά. Αν είναι να σουτάρω, τότε σουτάρω. Είναι αποτέλεσμα του συστήματος και είναι ομαδική προσπάθεια. Οι συμπαίκτριες μου είναι εξαιρετικές, μπορούν να με βρουν εύκολα. Παίξαμε πολύ καλά σε αυτό το τουρνουά. Αξίζαμε αυτό το χρυσό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό το πρόσωπο. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πραγματικά καλές. Το πρωτάθλημα ήταν πραγματικά ανταγωνιστικό“.