FOLLOW US: facebook twitter

Πόλο/Επειός: Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τρία στα τρία!

Ημερομηνία: 16-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για τον Επειό Ήλιδας, η ηλειακή ομάδα έκανε το 3 στα 3 στον όμιλό της και είναι κοντά στην πρόκριση στη Β΄ Φάση, εκεί όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2.

Το Σάββατο επικράτησε στα Γιάννενα του οικοδεσπότη Πύρρου Ιωαννίνων με 13-12 και το απόγευμα της ίδιας μέρας νίκησε 8-5 την Κέρκυρα, παίρνοντας κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα. Την Κυριακή νίκησε και τη Λαμία με 14-7.

Πύρρος-Επειός 12-13

Κόντρα στον Πύρρο Ιωαννίνων, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Ηλείας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα και ολοκλήρωσε το πρώτο οκτάλεπτο με προβάδισμα των γηπεδούχων με 4-3, στη συνέχεια αντεπιτέθηκε και πήρε κεφάλι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με 6-7. Στην επανάληψη έγινε μάχη σώμα με σώμα, πόντο-πόντο, για να καταφέρει τελικά ο Επειός να κρατήσει αυτή τη σπουδαία νίκη.

Τα 8λεπτα: 4-3, 6-7, 9-10, 12-13.

Πύρρος: Μιχαλόπουλος, Καλλιοράκης 1, Γιαννάκης, Κουτσοτόλης, Κωνσταντίνου 2 Τσίκλος 2, Σαλπέας 4, Κοσμόπουλος, Γεωργιάδης, Αφρουδάκης 3, Ψαρρέας, Σταύρου, Εφαπλοματάς, Νασιάκος, Ασπρογέρακας.

Επειός: Λέντζος, Κουρουπάκης, Φύκουρας 2, Σπυρόπουλος, Καλομοίρης, Καθρέπτας, Βλάχος 2, Μουντράκης, Σάκκος, Βουλουξής 2, Αντίοχος 6, Θωμάκος 1, Νάσιος.

Κέρκυρα-Επειός 5-8

Το ματς με την Κέρκυρα ήταν κλειστό και τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες. Ο Επειός δεν ξεκίνησε καλά και ολοκλήρωσε το πρώτο οκτάλεπτο χωρίς να σκοράρει, πίσω με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 3-1 για τους Φαίακες. Ο Επειός στο δεύτερο μέρος ήταν «καταιγίδα». Με επιμέρους σκορ 2-7, έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με τελικό σκορ 5-8.

Τα 8λεπτα: 1-0, 3-1, 4-4, 5-8.

Κέρκυρα: Πολίτης, Βραχλιώτης, Δούκας, Δεμερδεσλής 1, Χατζηγούλας, Γιαννιώτης 1, Τάτας, Κασίμης 1, Φράγκος 2, Νεράτζης, Σουβλάκης, Νταρίλας, Δούκας.

Επειός: Λέντζος, Κουρουπάκης, Φύκουρας 2, Σπυρόπουλος, Καλομοίρης, Καθρέπτας 3, Βλάχος 2, Μουντράκης, Σάκκος, Βουλουξής, Αντίοχος 1, Θωμάκος, Νάσιος.

Επειός-Λαμία 14-7

Την Κυριακή ο Επειός νίκησε και την Λαμία με 14-7. Ο Επειός δεν είχε πρόβλημα να κυριαρχήσει στο δεύτερο μέρος, να απλώσει τη διαφορά στο σκορ και να δώσει χρόνο και στους νεαρούς παίκτες από την Αμαλιάδα. Η ομάδα της Ηλείας, απέχει πλέον μια νίκη από την οριστικοποίηση της παραμονής της και την πρόκριση στην επόμενη φάση και μέσα από αυτή θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2. Ο δεύτερος γύρος του συγκεκριμένου ομίλου, θα διεξαχθεί τον Απρίλιο.

Τα 8λεπτα: 4-2, 6-5, 9-6, 14-7.

Επειός: Λέντζος, Κουρουπάκης 1, Φύκουρας 5, Σπυρόπουλος, Καλομοίρης, Καθρέπτας, Βλάχος 4, Μουντράκης 1, Σάκκος, Βουλουξής, Αντίοχος 1, Θωμάκος 2, Νάσιος.

Λαμία: Ζαρκαδούλας, Ραγκάς, Αλεξίου, Κάππος, Παπαντωνίου 2, Μούτσελος 1, Κουρκουλιώτης 1, Τασσιόπουλος, Παπαδήμας 2, Τασσιόπουλος, Παπαδημητρίου, Στεφόπουλος 1, Καπνιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος