FOLLOW US: facebook twitter

Πόλο/Επειός Ήλιδας: Οι «μπουρλοτιέρηδες» της Χίου!

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο «Βασιλιάς» με τα πορτοκαλί σκουφάκια, εδραιώνει το Πόλο στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων – Και επίσημα στις 36 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ο Επειός, διεκδικεί άνοδο στην Α2 Εθνική.

Ο Ηλείος «Βασιλιάς» Επειός, έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα μια μεγάλη σελίδα στην ιστορία της ηλειακής υδατοσφαίρισης. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον όμιλο της Χίου και προκρίθηκε στην τελική φάση, στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Β΄ Εθνικής. Οι Οράνιε, είναι και επίσημα στις 36 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας για το 2019 και διεκδικούν την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία, δείχνοντας ότι έχουν σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.

Από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τις φυσικοθεραπεύτριες, μέχρι τους αθλητές, όλοι εργάστηκαν άψογα. Το αποτέλεσμα σε ένα απαιτητικό τριήμερο στη Χίο, με ταξίδι, αγωνιστική κόπωση, πιθανότητες τραυματισμών, αλλά και πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδια, ήταν άριστο. Ο Επειός ανταποκρίθηκε άψογα, τόσο εντός, όσο και εκτός πισίνας. Πέτυχε σπουδαίες νίκες δείχνοντας τη δυναμική του και έκανε άπαντες στα στέκια της υδατοσφαίρισης να συζητούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, προβάλλοντας την Αμαλιάδα, την Ηλεία, σε ένα άθλημα στο οποίο μέχρι τώρα δεν είχε καμία ουσιαστικά παράδοση. Ένα πολύ δύσκολο άθλημα όπως το Πόλο, εκπέμπει «σήμα» και στην Ηλεία, με τον εκπρόσωπό του, τον Επειό Ήλιδας.

Ο Επειός πλέον, θα διεκδικήσει τον Ιούλιο την άνοδο στην Α2 Εθνική, πράγμα πολύ σπουδαίο. Ανεξάρτητα με την έκβαση των πραγμάτων, ο Επειός είναι ήδη επιτυχημένος στο 100%. Αυτό το οποίο πετυχαίνει, κάτω από αντίξοες συνθήκες, είναι ένα βήμα εμπρός και αναμφίβολα μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για την εδραίωση του αθλήματος και την Ηλεία, είτε μέσω των απαραίτητων υποδομών στο κολυμβητήριο, είτε μέσα από την ανάδειξη αθλητών-παικτών του Πόλο, από την Ακαδημία του συλλόγου. Η ανδρική ομάδα του Επειού και η συγκλονιστική της παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, αποσκοπεί εξάλλου ακριβώς εκεί. Στην προβολή και ανάδειξη του αθλήματος και την προσέλκυση νέων παιδιών, να αγαπήσουν το Πόλο και να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από αυτό. Μέσα από το πιο «συνεπές» ομαδικό άθλημα της Ελλάδας στις επιτυχίες, με αδιάκοπες παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες της Εθνικής Ελλάδας και ευρωπαϊκούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο. Ένα άθλημα όπως το Πόλο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα, δεν μπορεί να λείπει από την «καταγάλανη» Ηλεία, την κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος