FOLLOW US: facebook twitter

Πόλο: Δεύτερη στο Προολυμπιακό η Εθνική Ελλάδας

Ημερομηνία: 21-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε με 10-9 από το Μαυροβούνιο στον τελικό του Προολυμπιακού του Ρότερνταμ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση. Ο αγώνας μπορεί να μην είχε ισχυρό διακύβευμα αφού οι δύο ομάδες είχαν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η Εθνική κυριάρχησε στο ματς μέχρι το τέταρτο οκτάλεπτο. Σε αντίθεση με το ματς του ομίλου όπου η Ελλάδα είχε χάσει εύκολα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν πολύ καλύτερη.
Η Ελλάδα προηγήθηκε με 4-6 με γκολ του Αργυρόπουλου περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Αυτό ήταν το συνηθισμένο σκηνικό του ματς με τους Μαυροβούνιους να προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά. Η Εθνική πόλο προηγήθηκε με 7-9 με γκολ του Παπαναστασίου στον παίκτη παραπάνω στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από συμβολή του VAR χωρίς να γίνει αντιληπτός ο λόγος που δε μέτρησε τελικά. Οι Μαυροβούνιοι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 10-8, με γκολ των Ίβοβιτς και Μάτκοβιτς και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δερβίσης.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 4-1.
Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1 , Σκουμπάκης 1, Καπότσης , Φουντούλης 1, Παπαναστασίου , Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Γαλανίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος