FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Ξωμάχων: Προσφορά αγάπης σε παιδάκι 3,5 ετών!

Ημερομηνία: 24-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα
Στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξωμάχων ανταποκρίθηκαν ευαίσθητοι άνθρωποι από την περιοχή του Κάμπου

Τρόφιμα, φρούτα, κηπευτικα, για οικογένειες που έχουν ανάγκες, συγκεντρώνει στην περιοχή του κάμπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξωμάχων «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ», ο οποίος έκανε παράλληλα και έκκληση για την προσφορά ειδών ένδυσης ,  υπόδησης και γάλακτος για αγοράκι 3,5 ετών που είχε ανάγκη από άμεση βοήθεια.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν άμεση από ενεργούς και ευαίσθητους  πολίτες της περιοχής του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης καθώς και του Dizi ΚΔΑΠ Γαστούνης, Βάρδας, Βαρθολομιού και του Συλλόγου Μοριάς Αμαλιάδας.  Πραγματικά  οργάνωσαν μια μεγάλη εκστρατεία προσφοράς και μέσα σε δύο μόλις μέρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης για το παιδάκι των 3,5 χρονών που έχει προβλήματα ανάπτυξης. Ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα παραδόθηκαν χθες στους υπεύθυνους του συλλόγου Ξωμαχων ώστε να φτάσουν άμεσα στην οικογένεια.

Μάλιστα η υπεύθυνη του Dizi ΚΔΑΠ  όπου ήταν και ο χώρος που συγκεντρώθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης, ευχαρίστησε όλους όσους αγκάλιασαν με τόση αγάπη την κίνηση τους  για προσφορά τονίζοντας: «Σάς ευχαριστώ προσωπικά που μου αποδείξατε ότι στις ζοφερές αυτές μέρες που ζούμε υπάρχουν άνθρωποι με καρδιά, που σέβονται των συνάνθρωπο και έχουν διάθεση για προσφορά με πράξεις. Όλη αυτή η κινητοποίηση μου δίνει ελπίδα να συνεχίζω να βοηθάω, μου δίνει ελπίδα ότι στον κόσμο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας θα υπάρχει μια γωνιά αγάπης και προσφοράς.  Συνεχίζουμε να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη και είμαστε εδώ για να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα παιδιά και να γίνουμε γι αυτά το καλύτερο παράδειγμα.

Τέλος το Δ.Σ του Συλλόγου Ξωμάχων που παρέλαβε όλα τα είδη που προσφέρθηκαν, τα παρέδωσε χθες στην μητέρα του παιδιού. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον μικρό μας φίλο Πέτρο και την μητέρα του για την βοήθεια σας. Ο σύλλογος μας εκφράζει τις ευχαριστίες για την ανταπόκριση σας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος