FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας: Στο πλευρό των αδυνάμων…

Ημερομηνία: 22-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Επίσκεψη αγάπης στη Νέα Βασιλειάς και συμμετοχή στην προσπάθεια του γραφείου Εθελοντισμού Πύργου για συγκέντρωση τροφίμων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση αυτές τις άγιες μέρες, για βοήθεια στον πάσχοντα, θα επισκεφθεί το Ευαγές Ίδρυμα “Νέα Βασιλειάς” τιμώντας τους απόμαχους της ζωής, αλλά και το σημαντικότατο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, για να παραδώσουν είδη μακράς διάρκειας.

Παράλληλα όμως, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Πύργου και του γραφείου Εθελοντισμού για την  ενίσχυση με εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους συμπολίτες που πλήττονται λόγω της υγειονομικής και κοινωνικής κατάστασης αποφάσισε να στηρίξει την σπουδαία αυτή προσπάθεια.

Για το σκοπό αυτό, καλεί τους εν ενεργεία και συνταξιούχους, καθώς και τους πολίτες της περιοχής, είτε μέσα από τα μέλη του ΔΣ στα Τραπεζικά τους Καταστήματα, είτε μεμονωμένα να προσφέρουν ό,τι δύνανται, ώστε όλα μαζί να καταλήξουν στους αναξιοπαθούντες δεκάδες συμπολίτες μας για την ανακούφισή τους. Οι βασικές ανάγκες είναι σε Γάλα, Όσπρια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Τοματοπολτό, Χαρτί υγείας, Σαπούνια ή όποιο άλλο τρόφιμο μπορείτε να προσφέρετε..

Από τη μεριά του,  το Δ.Σ. αποφάσισε να αγοράσει τρόφιμα μακράς διαρκείας, ώστε και αυτά μαζί με τις προσφορές μεμονωμένων εργαζομένων, συνταξιούχων και πολιτών να διανεμηθούν προς ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής μας.

Επίσης καταθέσεις για τον παραπάνω σκοπό μπορεί να γίνουν στον τηρούμενο λογαριασμό του Συλλόγου ,στην Τράπεζα Πειραιώς Νο GR4201713290006329140465503

Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο 24η Απριλίου,ώρα 11,30 πμ στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος