FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Παρέδωσαν τρόφιμα και νερά στο δήμο Πύργου για τους πυρόπληκτους

Ημερομηνία: 12-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η αλληλεγγύη είναι ίσως η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει λίγο φως σε αυτές τις σκοτεινές, δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα. Το κύμα συμπαράστασης προς τους ανθρώπους που απειλούνται και βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις πυρκαγιές είναι τεράστιο.

Αυτό τονίζει το Δ.Σ και το πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν Ηλείας, που είναι πάντα αρωγός σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Προσφοράς και Αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, πέραν των εκδηλώσεων υψηλού ποιοτικού επιπέδου ,τις παρεμβάσεις και την ενημέρωση, προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο και να ανακουφίζει τους συνανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και το τελευταίο διάστημα έχουν υποστεί πολλαπλά πλήγματα..

Έτσι και αυτή τη φορά, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού και αναγνωρίζοντας το Ανθρωπιστικό του έργο, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ.ΧρήστοΣκυλλάκα κι την Έφορο Πολιτισμού κα Αιμιλία Μπουγά ,παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων και ειδών διαρκείας [νερα ,κρουασάν, μπισκότα κα]  στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή που γίνεται η συγκέντρωσή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος