FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Ημέρα αγάπης και προσφοράς

Ημερομηνία: 03-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών και την έλευση της Νέας Χρονιάς, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκέφτηκαν, το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς”, όπου παράδωσαν  τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο.

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ .Γερμανός, που παραβρέθηκε, συνοδευόμενος από τον Θεοφ. Επίσκοπο Ανδρούσης κ.κ Κωνστάντιο αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης. Επίσης ευλόγησε και έδωσε Πατρικές Ευχές, τόσο τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, όσο και τους φιλοξενούμενους του Ασύλου.
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικού Συλλόγου  Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε: ”Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες, για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας, είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής, αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου, πραγματοποιεί μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.” Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ. Αλέκος Μπεβούδας, τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου,  διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό  έργο, που βρίσκει πρακτική εφαρμογή και μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος