FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας: «Δίνουμε ζωή σε άχρηστα αντικείμενα που μπορούν να ξαναγίνουν χρήσιμα»

Ημερομηνία: 20-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με την προσδοκία να ανταποκριθούν οι συνδημότες τους και η πρωτοβουλία αυτή να έχει μιμητές, ο Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας γνωστός για τις περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και κοινωνικές του δράσεις, αποφάσισε να υιοθετήσει μια ωραία ιδέα με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των συγχωριανών του. Έτσι, θα καταρτίσει μια λίστα με αντικείμενα που για κάποιον είναι άχρηστα και θέλει να τα δωρίσει και θα μπορέσει να τα αποκτήσει δωρεάν κάποιος άλλος. Ειδικότερα για την πρωτοβουλία αυτή το Δ.Σ του Συλλόγου αναφέρει:

«Tο συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας μια νέα ιδέα , που έχει σκοπό με συλλογική προσπάθεια να βοηθήσει τον καθένα μας να αποκτήσει δωρεάν κάποιο αντικείμενο που επιθυμεί!

Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα αντικείμενο στο σπίτι μας ή στην αποθήκη που είναι σε λειτουργική κατάσταση ή έχει μια μικρή βλάβη που εύκολα επισκευάζεται, αλλα δεν το χρησιμοποιούμε πλέον και δέν έχουμε σκοπό να το πουλήσουμε αλλα ούτε και να το πετάξουμε (π.χ.ρούχα,εργαλεία,έπιπλα,ηλεκτρικές συσκευές,ηλεκτρονικές συσκευές,παιχνίδια κτλ).

Θέλουμε λοιπόν να δώσουμε ξανά ζωή σε αυτά τα αντικείμενα και να μπορέσουν να είναι πάλι χρήσιμα για κάποιον.

Γιαυτό τον λόγο αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία λίστα με τέτοια αντικείμενα που όλοι μας θέλουμε να προσφέρουμε και να την αναρτήσουμε δημόσια (Η λίστα ΔΕΝ θα αναφέρει ονόματα, ΜΟΝΟ αντικείμενα και θα αναρτηθεί στο facebook και σε 2 σημεία του χωριού μας).

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάποιο αντικείμενο απο αυτά θα επικοινωνεί μαζί μας και εμείς θα ερχόμστε σε επαφή με τον κάτοχο του αντικειμένου για να το παραλάβουμε και να το παραδώσουμε στον ενδιαφερόμενο ΔΩΡΕΑΝ.

Η μόνη υποχρέωση του ενδιαφερόμενου είναι να έχει προσφέρει και αυτός καποιο αντικείμενο στη λίστα(ανεξαρτήτου αξίας).Εκτός απο αντικείμενα κάποιος μπορεί να προσφέρει στη λίστα και προσωπική εργασία(για παράδειγμα να προσφέρει 1 ώρα εργασίας για κοπή αγριόχορτων ή 1 ώρα εργασίας για άσπρισμα).

Ας γίνει λοιπόν ο σύλλογός μας το παράδειγμα προς μίμηση και με την συμμετοχή όλων μας σε αυτή την νέα πρωτοβουλία να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας!!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν προσφέροντας κάποιο αντικείμενο ή εργασία για την λίστα , παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνο: 6976577473

(Τα αντικείμενα της λίστας μπορεί να είναι μικρής ή μεγάλης αξίας απο βίδες μέχρι ψυγείο δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι σε λειτουργική κατάσταση ή να είναι εύκολα επισκευασιμα)

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος