FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΄Ηλιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ομιλητή τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη

Ημερομηνία: 15-11-2022 | Συντάκτης:

Προσκεκλημένος της τοπικής Οργάνωσης Μελών του Δήμου Ήλιδας, ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφθηκε την Αμαλιάδα το Σάββατο 12 Νοέμβρη, στα πλαίσια των επισκέψεων στελεχών του κόμματος σε κάθε γωνιά της χώρας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τους άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Βρέθηκε στην πόλη από το πρωί και συνοδευόμενος από τον βουλευτή Διονύση Καλαματιανό, στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησε σε δρόμους, συναντήθηκε με πολίτες και επιχειρηματίες και άκουσε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Κατόπιν επισκέφτηκε το Μουσείο (Μόνιμη Έκθεση) Μπελογιάννη, χώρο μνήμης και τιμής στον Αμαλιαδίτη αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης κατά των Γερμανών Νίκο Μπελογιάννη.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στο χώρο των γραφείων της Οργάνωσης Μελών της Αμαλιάδας.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών σωματείων και φορέων της πόλης, πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, της Νομαρχιακής Επιτροπής, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από Αχαΐα και Ηλεία, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο ανοιχτό κάλεσμά μας.

Μετά το καλωσόρισμα από τους Συντονιστές της Οργάνωσης Μελών Αμαλιάδας Γιώργο Βρύνα, της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας Παναγιώτη Φλεβοτόμο και την εισαγωγική τοποθέτηση του βουλευτή Διονύση Καλαματιανού, ο Γιώργος Βασιλειάδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

  • Αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
  • Ενίσχυση του εισοδήματος
  • Στήριξη του Κοινωνικού Κράτους
  • Παραγωγική ανασυγκρότηση
  • Ισχυρό δημοκρατικό κράτος
  • Απάντηση στη δημογραφική πρόκληση

Ο ελληνικός λαός στενάζει και δίνει ξεκάθαρο σήμα για ανανέωση, προοπτική και αλλαγή πορείας, τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με την κοινωνία. Θέλουμε να ενημερωθεί ο κόσμος για την εναλλακτική μας πρόταση που θα ξαναφέρει την ελπίδα και θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της καταχνιάς που έχει επιβάλει στη χώρα το καθεστώς Μητσοτάκης Α.Ε.

Η κυβέρνηση των κολλητών, των καρτέλ που θησαυρίζουν ανεξέλεγκτα εκτοξεύοντας τις τιμές της ενέργειας και των βασικών αγαθών στα ύψη, η κυβέρνηση της βίας και της καταστολής, η κυβέρνηση των Μ.Ε.Θ. που κανένας δε βγήκε ζωντανός, η κυβέρνηση των απευθείας αναθέσεων, των Πάτσηδων, των γαλάζιων ακρίδων και των κλεφτόδεντρων, η κυβέρνηση των αδιανόητων για σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος υποκλοπών, πρέπει να φύγει άμεσα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές, ώστε να σχηματίσει την προοδευτική κυβέρνηση που θα ξαναδώσει στην Ελλάδα την προοπτική και την ελπίδα!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δήμου Ήλιδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος