FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτικά και καθόλου… ανάγωγα

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πολύ ενοχλημένοι εμφανίζονται ορισμένοι υπουργοί της κυβέρνησης των αρίστων με τη σφοδρή κριτική που τους κάνουν για πράξεις και παραλείψεις τους στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Είχαν καλομάθει στα χαϊδέματα και τώρα τους κακοφαίνεται.

Απαντούν με δηλητηριώδεις υπαινιγμούς και βιτριολικά σχόλια. Ενδεικτική είναι η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην κριτική που του άσκησε ο Μιχάλης Κατρίνης με αφορμή τις δηλώσεις του για την προστασία της 1ης κατοικίας.

«Θέλω να πω στον φίλο μου τον Κατρίνη ότι εγώ θα διατηρήσω στη μνήμη μου τις καλές μας σχέσεις από την εποχή που τον διόρισα πρόεδρο στον ΟΚΑΝΑ, και μου έδειχνε πάντοτε τον απαραίτητο σεβασμό, όπως πρέπει ένας υφιστάμενος στον υπουργό του» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, απαντώντας στον τομεάρχη Ανάπτυξης του ΚΙΝΑΛ.

«Ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να εκτίθεται. Σύντομα όμως θα βρεθεί απέναντι στην κοινωνία, μόλις το κυνικό του σχέδιο για τους πλειστηριασμούς αρχίζει να εφαρμόζεται. Η θέση του Κινήματος Αλλαγής για την προστασία της πρώτης κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών, είναι ξεκάθαρη. Και θα επιμείνουμε για την αποδοχή της. Οι πολίτες γνωρίζουν και τις ακραίες θέσεις του κ. Γεωργιάδη και την καριέρα του στον λαϊκισμό. Το ζήτημα είναι να μην πληρώσουν τις άγριες διαθέσεις του», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Κατρίνης.

Το διαζύγιο δεν θα είναι… αναίμακτο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος