FOLLOW US: facebook twitter

Πωλήθηκε ένα από εννέα ακίνητα της ΕΑΣ Η/Ο σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

Ημερομηνία: 21-02-2020 | Συντάκτης:

Με την πώληση του ενός από τα εννέα ακίνητα της Ένωσης Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας ολοκληρώθηκε προχθές ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για την είσπραξη οφειλών. Σύμφωνα με πληροφοριες, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον μόνο για το ισόγειο λιθόκτιστο κατάστημα 435, 48 τ.μ. που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο με οικοδομική άδεια του 1991 στην Οδό Ολυμπίων 8, στη συνοικία «Χαλικιάτικα» ή «Προσφυγικά»στον Πύργου, στο οικοδομικό τετράγωνο 143. Το κτίσμα αγοράστηκε από ιδιώτη με το ποσό των 170.000 ευρώ, πού και η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού.

Για τα υπόλοιπα οκτώ δεν εκδηλώθηκε έμπρακτο ενδιαφέρον, επομένως αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του.

Την αντίθεσή του στον πλειστηριασμό της περιουσίας της Ένωσης εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Θανάσης Βομπίρης, ο οποίος τόνισε ότι βγαίνει στο σφυρί» η περιουσία και ο ιδρώτας των αγροτών πολλών δεκαετιών, που έφτιαξαν μια μεγάλη περιουσία και τους την «αρπάζουν» μέσα από τα χέρια τους μέσω του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος