FOLLOW US: facebook twitter

Πωλίνα Γκουτζουρή και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Συμπαραστάτες στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Δύο ακόμα νέα, δυναμικά στελέχη, που αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, βρίσκονται πλέον στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Πορεία». Η Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή από την Ανδραβίδα και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος από την Κυλλήνη συμπαρατάσσονται στον αγώνα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας τα δύο νέα στελέχη της παράταξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον αγώνα μας για αλλαγή σελίδας στον Δήμο, την Πωλίνα και τον Γιάννη. Νιώθω μεγάλη τιμή που δύο ακόμα ενεργοί πολίτες αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά και να συμπλεύσουν μαζί μου στην προσπάθεια για νέα αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!».

Από την πλευρά της η κα Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή, επεσήμανε: «Στην πρώτη μου εμπλοκή με την αυτοδιοίκηση επέλεξα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Λέντζα και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πορεία». Στο όραμα του για τον Δήμο μας, με βρίσκει συμπαραστάτη στον αγώνα για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους!».

Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε: «Είναι πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές και αυτό γιατί ο Γιάννης Λέντζας είναι ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης. Πιστεύω ακράδαντα στο όραμά του για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος