FOLLOW US: facebook twitter

Πόλεμος ανακοινώσεων

Ημερομηνία: 12-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Λεκτικός πόλεμος μεταξύ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και του δημάρχου Πύργου, Τ. Αντωνακόπουλου, αναπτύχθηκε με αφορμή τα περιστατικά βίας στην Αθήνα.

Η αναφορά του δημάρχου σε αναβολικά και ψυχιατρικές εκτιμήσεις σε αστυνομικούς προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης, η οποία με μακροσκελή ανακοίνωση τον κατηγόρησε ότι προβαίνει σε γενικεύσεις και αφορισμούς που στοχοποιούν τους αστυνόμους.

«Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε μορφή βίας απ’ όπου και να προέρχεται και ζητάμε από αυτούς που εκφέρουν δημόσιο λόγο να προσέχουν τι λένε!», έγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης, Π. Ζώντος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος επανήλθε με νέα ανακοίνωση, γράφοντας ότι ορθώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που ξυλοκόπησε πολίτη στη Νέα Σμύρνη και ότι στη συνέχεια κατέκρινε τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού γράφοντας ότι «Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν χωράει στην ιδιοτελή κρίση κανενός (…) Πολίτης και αστυνομικός έχουν το ίδιο απαράγραπτο δικαίωμα στη ζωή (…) κι ότι η κρίση της κοινωνίας σύσσωμη καταδικάζει την άνανδρη επίθεση κατά μοναχικού αστυνομικού»  συμπληρώνοντας ότι έχει έχει υποστεί «τη βαρβαρότητα μικρής αγέλης ψευτοεπαναστατών!

Όσοι θίγονται κινούνται στα όρια αντικοινωνικής, διαταραγμένης συμπεριφοράς!»

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 12/03/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος