FOLLOW US: facebook twitter

Ποιες τάσεις κυριαρχούν στα κοσμήματα μέσα στο 2019

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Μια μεγάλη κατηγορία ανάμεσα στα αξεσουάρ των γυναικών για τον καλλωπισμό τους είναι τα κοσμήματα! Με ευκολία μπορεί να πει κανείς μάλιστα ότι αυτή η κατηγορία είναι εδώ και αιώνες η πιο λατρεμένη και φυσικά από τις πιο «πιστές» στις τάσεις της μόδα κάθε εποχής. Πολλές φορές μάλιστα βλέπουμε μόδες να επαναλαμβάνονται, γεγονός που έχει αναδείξει το κλασικό στυλ ή το vintage να είναι πάντα γοητευτικά & αγαπητά από το γυναικείο κοινό!

Ας δούμε όμως ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στα κοσμήματα για το 2019!

Μια λαμπερή και γήινη τάση στα σχέδια κοσμημάτων είναι τα φύλλα. Θα τα θαυμάσετε λοιπόν σε κάθε τύπο κοσμήματος: μακριά σκουλαρίκια, κολιέ ή δαχτυλίδια χρυσά με διακοσμητικά στοιχεία τα χρυσά ή ασημένια φύλλα.

Αφού είπαμε και τη μαγική λέξη «ασημένια», αξίζει να αναφέρουμε πως το ασημί θα πρωταγωνιστήσει και αυτή τη χρονιά σε όλες τις πτυχές της μόδας. Πανέμορφα σχέδια σε όλους τους τύπους κοσμημάτων από ασήμι μπορούν να χαρίσουν την ευκαιρία για εντυπωσιακά outfit που ταιριάζουν με όλες τις ώρες τις περιστάσεις.

Η μόδα 2019 στα κοσμήματα φοράει, επίσης,… κοσμήματα XXL! Όσο μεγαλύτερο σε όγκο το κόσμημα τόσο πιο στυλάτο γίνεται! Αυτό πάντως που λένε οι ανερχόμενες τάσεις είναι ότι μεγάλες all time classic αλυσίδες, πολύ μακριά σκουλαρίκια και ογκώδη κολιέ έρχονται να συναρπάσουν τις πιο… τολμηρές γυναίκες, που δεν διστάζουν να φορέσουν εκκεντρικά κοσμήματα που κάνουν «μπαμ» σε κάθε τους εμφάνιση!

Και αφού μιλήσαμε προηγουμένως για vintage στυλ, τότε να τονίσουμε πως για άλλη μια χρονιά το παρόν συναντά το παρελθόν δημιουργώντας σικάτα και ρομαντικά μπαρόκ κοσμήματα της σύγχρονης εποχής!

Εξίσου επιβλητικοί όμως παραμένουν μέσα στο 2019 και οι πολυαγαπημένοι κρίκοι, οι οποίοι δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα! Έτσι και πάλι θα τους δούμε να πρωταγωνιστούν σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις δίνοντας ένα λαμπερό στυλ σε κάθε γυναίκα που θα τους επιλέξει!

Χρυσά ή ασημένια, ακόμη και faux μπιζού όλα τα κοσμήματα σχεδιάζονται με σκοπό να στολίσουν το γυναικείο κορμί και να αναδείξουν  τα όμορφα χαρακτηριστικά του. Προσδίδουν αρχοντιά και φινέτσα στο ντύσιμο, και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος