FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Μπαλαούρας: “Η Novartis σκανδαλάρα με τα όλα της!”

Ημερομηνία: 07-07-2022 | Συντάκτης:


Του Μάκη Μπαλαούρα



Το Δικαστικό Συμβούλιο αποκάλυψε τους πραγματικά σκευωρούς από το στημένο από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πολιτικό κατηγορητήριο για δήθεν «σκευωρία» Novartis από Τουλουπάκη-Παπαγγελόπυλο και δημοσιογράφους, αποδεχόμενο ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis, που θα πρόσθετα ότι το σκάνδαλο Siemens (που το κουκούλουσαν…) ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο Novartis…


Το Δικαστικό Συμβούλιο:
• Ομόφωνα κατέληξε ότι οι ενέργειες των εισαγγελέων ήταν νόμιμες και επιβεβλημένες.
• Παραδέχτηκε, ότι η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Τουλουπάκη, υπηρέτησε με συνέπεια το καθήκον της, δηλαδή σώζοντας τη τιμή της Δικαιοσύνης.
Το σημερινό παρακράτος πολιτικών-υπόγειων δικαστικών διαδρόμων-ΜΜΕ παραπαίει
Η Κυβέρνηση και ανέντιμοι υπόγειοι διάδρομοι στη κορυφή της Δικαιοσύνης επιδίωξαν να παραπλανήσουν τους πολίτες.
• Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γνωρίζοντας ότι λέει ψεύδη επαναπροώθησε τον μιντιακό βούρκο και ..παραμένει ακόμα στη θέση του!
• Ακόμα και η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου, θεωρώντας ότι την εξαπάτησαν ζήτησε συγγνώμη για τη παραπληροφόρηση μιλώντας για ένα οργανωμένο σχέδιο διασποράς ψευδών ειδήσεων και ότι πρόκειται για στοχευμένη διαρροή με πολιτικά κίνητρα, δείχνοντας ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου! Σημείωσε επίσης ότι είναι πρωτοφανές το συγκεκριμένο περιστατικό στην καριέρα της και πως σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί από το ρεπορτάζ.
• Ο λαλίστατος Άδωνις Γεωργιάδης, περίλυπος ομολόγησε: Ναι, δεν είναι σκευωρία το σκάνδαλο Novartis – «Έληξε, πάμε παρακάτω»
Πρόκειται για στρατηγική ήττα κυβέρνησης, ΝΔ και Μητσοτάκη που εδώ και πέντε χρόνια, που με το Μάτι, το Μακεδονικό και τη δήθεν «σκευωρία» Novartis εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό για να κερδίζουν τις εκλογές.


Ο Μητσοτάκης που μιλούσε για συμμορία κρύβεται πίσω από πετσομένα κυβερνητικά ΜΜΕ. Πλέον όμως, αποκαλύπτεται σε όλη την κοινωνία. Τα ψέματα της ΝΔ ξεσκεπάζονται ακόμα και σε απλούς ψηφοφόρους της ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει τους αγώνες του για τη προάσπιση της Δημοκρατίας
Το παρακράτος της ΝΔ, που καταδικάζεται πιά σε όλη την Ευρώπη, όπως αναδείχτηκε και στη προχθεσινή παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο, ακόμα και από ευρωβουλευτές της ίδιας οικογένειας με τον πρωθυπουργό, που τον παρουσίασαν με το Όρμπαν, για τον έλεγχο της ενημέρωσης, θα εξαρθρωθεί, όπως και στο παρελθόν…
Φαίνεται ότι υπάρχουν αντιστεκόμενοι τίμιοι δικαστές! Ήδη εστάλησαν από δικαστές στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) οι δικογραφίες των Δ. Αβραμόπουλου και Αδ. Γεωργιάδη για έλεγχο φοροδιαφυγής και ψευδούς Πόθεν Έσχες σχετιζόμενες με το σκάνδαλο Novartis.
Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν ξανά οι έρευνες των πολιτικών προσώπων, όπως γράφει το πόρισμα του FBI και η απόφαση του δικαστηρίου του New Jersey…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος