FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Ντεμπούτο για τρεις μικρούς ποδηλάτες

Ημερομηνία: 21-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ντεμπούτο τους έκαναν τρία νέα παιδιά στην αγωνιστική ποδηλασία! Πρόκειται για την Αναστασία Παπαλάμπρου, τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Αλέξανδρο Σπυρόπουλο που αγωνίστηκαν την Κυριακή στις Καρυές Λακωνίας σε αγώνα ΜΤΒ!

Την αποστολή συνόδευσαν ο Σάκης Μαντάς, ο Άγγελος Παπαλάμπρος και ο Χάρης Σπηλιόπουλος! Οι αθλητές πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και καταχάρηκαν τον αγώνα με τον Σπηλιόπουλο να τερματίζει στην 15η θέση ανάμεσα σε 35 αθλητές και τον Σπυρόπουλο στην 13η με 30 αθλητές, ενώ μια πτώση στέρησε μια θέση στο βάθρο για την Παπαλάμπρου! Ωστόσο ο στόχος επετεύχθη! Νέα παιδιά και μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι τον Οκτώβρη στην Αρχαία Ολυμπία και αφορά μικρά παιδιά πήρε σάρκα και οστά 10 μήνες μετά λόγω κορονοϊού και δείχνει έστω κάποιοι γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους και να πιστεύουν σ’ αυτήν!

Ο Σάκης Μαντάς ευχαριστεί πρωτίστως θερμά τον Άγγελο Παπαλάμπρο για την πίστη του και την προσφορά του στον σύλλογο και την πόλη του, την οποία τιμά και υποστηρίζει και φυσικά τον Χάρη Σπηλιόπουλο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος