FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Μικροί… γίγαντες!

Ημερομηνία: 06-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ανδρέας Γκότσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Τρίτος ο Γκότσης στο Ζαγόρι-Πολύ καλή η παρουσία των «μικρών» στο διασυλλογικό ΜΤΒ της Τρίπολης

Με 4 μικρούς… γίγαντες ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου έλαβε μέρος στον διασυλλογικό ΜΤΒ που διεξήχθη στην Τρίπολη! Οι  Άγγελος Σπηλιόπουλος, Γιώργος Γαλάνης, Τρύφωνας Παπαλάμπρος και Δημήτρης Αλέρτας ρίχτηκαν στην «μάχη» για μια θέση στο βάθρο των κατηγοριών τους!

Ο αγώνας έγινε στο μικρό αλσύλλιο δίπλα στο νοσοκομείο στο κέντρο της πόλης της Τρίπολης. Τα παιδιά ήταν μαχητικά με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο να μάχεται με σθένος μέχρι τον τελευταίο γύρο, ενώ ο Γιώργος Γαλάνης στο ντεμπούτο του έκανε σπουδαίο αγώνα δείχνοντας πως οι προβλέψεις όλων για θέση στο βάθρο ήταν εύστοχες! Στην κατηγορία Μίνι-Μεγάλα ο Άγγελος Σπηλιόπουλος κατετάγη 8ος και στην 11η θέση ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος ενώ πίσω ακολούθησε ο Αλέρτας Δημήτρης. Τέλος στην 11η θέση στην σκληρότερη κατηγορία των Παίδων κατετάγη ο Γιώργος Γαλάνης.

Τους αθλητές συνόδευσε ο «κόουτς» Σάκης Μαντάς, ο Άγγελος και Κώστας Παπαλάμπρος που επιμελείται το τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ παρόντες ήταν οι γονείς των παιδιών και αρκετοί φίλοι και θεατές από τον Πύργο που διοργάνωσαν εκδρομή για να παρευρεθούν στον αγώνα!

Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Γκότσης ανέβαινε στην τρίτη θέση του βάθρου χαρίζοντας ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο στον Ποδηλατοδρόμο Πύργο μετά από 85 χλμ. ποδηλασίας δρόμου και αρκετά υψομετρικά κάνοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να χαρεί μια αντίστοιχη επιτυχία!

Οι πρωταγωνιστές της Τρίπολης, από αριστερά, Αλέρτας, Γαλάνης, Παπαλάμπρος και Σπηλιόπουλος.
Γονείς, παιδιά και φίλοι της ομάδας του Ποδηλατοδρόμου στον χώρο του αγώνα στην Τρίπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος