FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία: Ο Φιλαθλητικός στο Ζάππειο για το «L’ ETAPE DE GREECE by TOUR DE FRANCE»

Ημερομηνία: 09-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενώ συνεχίζονται οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα του Φιλαθλητικού, μπάντμιντον, τένις και ποδηλασία, πολύ σημαντική κρίνεται η παρουσία του Προέδρου του Φιλαθλητικού στην παρουσίαση ενός μεγάλου ποδηλατικού event. Κατόπιν πρόσκλησης που ήρθε στο σωματείο από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη κρίθηκε ότι έπρεπε ο σύλλογος να παρευρεθεί και για αυτό ταξίδεψε αυθημερόν στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Ομίλου Πύργου, Δημήτρης Βλαχαντώνης, για να παραστεί στην παρουσίαση αυτής της μεγάλης διοργάνωσης που διεξήχθη την Πέμπτη στο Ζάππειο Μέγαρο.
To «L’ ETAPE DE GREECE by TOUR DE FRANCE» που θα διεξαχθεί για 3 ημέρες ξεκινά την 1η Απριλίου και πρόκειται για ένα ονειρικό ποδηλατικό 3ήμερο με αγώνες και δράσεις για ερασιτέχνες ποδηλάτες (1200 περίπου στον αριθμό) και τις οικογένειές τους με σημείο αναφοράς την Αρχαία Ολυμπία. Μια γιορτή της ποδηλασίας με την σφραγίδα του κορυφαίου ποδηλατικού event του πλανήτη.
Στην χθεσινή παρουσίαση έγιναν γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες του event, παρουσία Υπουργών, της Τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και πολλών φίλων της ποδηλασίας. Παρόντες ήταν ο Υπουργός κ. Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος και φυσικά ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος. Ο Φιλαθλητικός χρόνια τώρα έχει δείξει ότι στηρίζει έμπρακτα όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και ειδικά τώρα που φαίνεται να γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια από την Περιφέρεια εδώ στον τόπο μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος