FOLLOW US: facebook twitter

Πλούσιο θέαμα στην 17η Ιππική παρέλαση Ανδραβίδας: Υπέροχα άλογα έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ημερομηνία: 18-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Πάνω… στα άλογά τους υποδέχθηκαν το καλοκαίρι, τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Ανδραβίδας «Οι Κένταυροι» που ήταν όπως πάντα και οι κύριοι διοργανωτές της Ιππικής παρέλασης,  χαρίζοντας, για 17η συνεχόμενη χρονιά, ένα μοναδικό υπερθέαμα στους εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες της πόλης τους. Συνδιοργανωτές της Ιππικής παρέλασης ήταν η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας και το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η φετινή Ιππική παρέλαση στους δρόμους της Ανδραβίδας που έγινε το Σάββατο το απόγευμα, ήταν αφιερωμένη στο Βυζάντιο και για το λόγο αυτό τα περισσότερα άλογα ήταν στολισμένα με σύμβολα και οικόσημα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ενώ ανάλογες ήταν και στολές για αρκετούς ιππείς..

Δεκάδες πανέμορφα άλογα, από κάθε μεριά της Ηλείας αλλά και της Ελλάδας- καθώς η ιππική εκδήλωση είναι πανελλήνιας εμβέλειας-  από ιππικούς συλλόγους αλλά και φίλους του αλόγου, με αναβάτες γυναίκες και άνδρες, και άτομα κάθε ηλικίας, ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Άλογα της φυλής Ανδραβίδας αλλά και όλων των Ελληνικών και ξένων φυλών παρέλασαν ενώ εντυπωσίασαν και λίγο αργότερα με την επίδειξη δεξιοτεχνίας!

Πριν το ξεκίνημα της παρέλασης πραγματοποιήθηκαν  πολιτιστικά και χορευτικά  δρώμενα στην πόλη της Ανδραβίδας και εν συνεχεία άρχισε η παρέλαση των πανέμορφων αλόγων που για άλλη μια χρονιά εντυπωσίασε τους πάντες καθώς αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για τους λάτρεις της ιππασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος