FOLLOW US: facebook twitter

Πλούσιο θέαμα στο Τουρνουά Beach Volley στο Καβούρι

Ημερομηνία: 18-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άρτια διοργάνωση από τον Ολυμπιονίκη και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν στο Καβούρι, στην παραλία «Κουνέλια» και συγκεκριμένα στο beach bar «Άμμος και Θάλασσα», τουρνουά Beach Volley, το οποίο ξεκίνησε 12-14 Αυγούστου με το τουρνουά ανδρών και συνεχίζεται από την Παρασκευή 19 Αυγούστου έως την Κυριακή 21 Αυγούστου, με μεικτούς αγώνες, με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί. Οι συμμετοχές στο τουρνουά των Ανδρών ήταν πολλές και το θέαμα πλούσιο στην παραλία στο Καβούρι και μετά από δυνατές μάχες, τις οποίες παρακολούθησε πλήθος θεατών, νικητές αναδείχτηκαν οι Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος-Πέτρος Διονυσόπουλος, που κέρδισαν 2-0 στον τελικό το εξίσου δυνατό ζευγάρι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος-Σταύρος Ζαπάντης. Οι νικητές και φιναλίστ παρέλαβαν πλούσια δώρα, μετάλλια και κύπελλα, ενώ την τελευταία μέρα, την Κυριακή, οι αγώνες έγιναν υπό τους ήχους μουσικής (dj Tsipo17), που μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ένα μεγάλο πάρτι!

Ο Ολυμπιονίκης, διαμέσου του προπονητή του, Κώστα Τσούμα, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για την αμέριστη στήριξή του και την παρουσία του στην διοργάνωση. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν στην άψογη εκτέλεση του αθλητικού αυτού event και δήλωσαν ιδιαίτερη χαρά που το τουρνουά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο ευελπιστούν να συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση και συμμετοχή από το κοινό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερη χαρά που ένα ακόμη καλοκαιρινό αθλητικό δρώμενο δίνει πνοή στον τόπο μας και ενεργοποιεί μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και μη, να συμμετέχουν σε μια δράση που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό. Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός  δίπλα σε νέες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και φέρνουν κοντά τους αθλητές και  τους ανθρώπους  του τόπου μας. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δράση του συλλόγου «Α.Ο. Ολυμπιονίκης». Τέλος, ο κ. Νικολακόπουλος έκανε τις απονομές στους νικητές Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο-Πέτρο Διονυσόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος