FOLLOW US: facebook twitter

Πλούσιο θέαμα και περίεργα καπέλα!

Ημερομηνία: 09-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

andravida-14ippiki-parelasi3

Με πολλές συμμετοχές η 14η Ιππική Παρέλαση της Ανδραβίδας

andravida-14ippiki-parelasi4Για άλλη μια χρονιά κόντρα στις «Κασσάνδρες» πραγματοποιήθηκε η Ιππική Παρέλαση της Ανδραβίδας, η 14η, με μεγάλη συμμετοχή τόσο από άλογα και αναβάτες, όσο και από τον κόσμο, που «πλημμύρισε» το κέντρο της πόλης για να απολαύσει το θέαμα, το περασμένο Σάββατο.

andravida-14ippiki-parelasi6

andravida-14ippiki-parelasi2Στην «αλογούπολη» της Ηλείας, οι συμμετοχές δεν ήρθαν μόνο από το νομό μας, αλλά από πολλές περιοχές της Δυτικής και της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και άλλες περιοχές της χώρας.

andravida-14ippiki-parelasi7

andravida-14ippiki-parelasi5Στην πόλη – σήμα κατατεθέν της αγάπης για τα άλογα και την ιππασία, που έχει μείνει στην ιστορία για τη δική της ράτσα ίππων, ο κόσμος θαύμασε και χειροκρότησε το απόγευμα του Σαββάτου, δεκάδες συμμετέχοντες στην παρέλαση, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες.

andravida-14ippiki-parelasi10

Και όλες οι συμμετοχές, ομόρφυναν την φετινή εκδήλωση. Παράλληλα ο σύλλογος πραγματοποίησε και διαγωνισμό για την αμαζόνα με το πιο περίεργο καπέλο, με την Αλεξάνδρα Αλτούνη να δίνει πρώτη το παράδειγμα ως οικοδέσποινα.

andravida-14ippiki-parelasi8

andravida-14ippiki-parelasi9Ομολογουμένως, για μια ακόμα χρονιά, το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ιππικό Σύλλογο «Κένταυροι» που είχε και την διοργάνωση της όλης ιππικής εκδήλωσης και της παρέλασης που ο κόσμος απόλαυσε.

andravida-14ippiki-parelasi

φωτογραφίες: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος