FOLLOW US: facebook twitter

Πλούσια η 16η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 13-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

anthokomiki-poster2016Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων – Ξεκινά το Σάββατο 14 Μαΐου.

Ανοίγει το Σάββατο τις πύλες της η 16η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας στην πλατεία Ανεμόμυλου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Χθες οι διοργανωτές παρουσίασαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει πάνω από 30 δράσεις πολλές από αυτές για τα παιδιά. Το ενδιαφέρον κεντρίζει η μεγάλη ιππική παρέλαση της τελευταίας ημέρας την Κυριακή 22 Μαΐου. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 25 εκθέτες, πολλοί περισσότεροι από την περσινή διοργάνωση. Επίσης κάθε βράδυ της έκθεσης θα επενδυθεί μουσικά προσφέροντας όμορφες στιγμές στους επισκέπτες.

anthokomiki-pressΑνοίγοντας την συνέντευξη ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος», Αλέξανδρος Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην διοργάνωση. «Η αναβάθμιση της Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης Αμαλιάδας που επιχειρήσαμε πέρυσι συνεχίζεται και φέτος. Ο δήμος Ήλιδας επέλεξε για ακόμα μια χρονιά οι εκδηλώσεις να γίνουν στην πλατεία Ανεμομύλου που για πολλά χρόνια είχε απαξιωθεί και είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη της. Ο δήμος μας μέσω του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» και της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, διοργανώνει εκτός της κεντρικής έκθεσης λουλουδιών και σειρά παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε βράδυ της έκθεσης θα αποτελεί μια ξεχωριστή γιορτή. Το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με μουσικές βραδιές για όλα τα γούστα, προκειμένου να δώσουμε στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε χαρά στους συνδημότες μας. Να σημειώσω πως όλα αυτά έγιναν με το ελάχιστο κόστος για το δήμο Ήλιδας, αφού πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που αποφάσισαν να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους προς όφελος των πολιτών. Εμείς θέλουμε να καλέσουμε όλους τους πολίτες του νομού Ηλείας στην πλατεία Ανεμόμυλου, προκειμένου να δουν την έκθεση, να αγοράσουν τα λουλούδια τους και να παρακολουθήσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο δήμος για αυτούς».

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας Δήμητρα Βαρελά αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ανθοκομικής έκθεσης που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 14 Μαΐου, ενώ τα εγκαίνια της θα γίνουν την Κυριακή 15 Μαΐου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις εννέα το πρωί έως τις 10 το βράδυ. «Θα έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις και καθημερινές δραστηριότητες, με ζωγραφική, κατασκευές, μαγειρική και δράσεις για τα παιδιά. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να περάσουν καλά οι άνθρωποι της πόλης μας και εμείς μαζί τους. Οδηγός μας είναι η αγάπη μας για την Αμαλιάδα» σχολίασε η κα Βαρελά.

Ο Μισέλ Αμπού Χάντμπα από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας αναφέρθηκε στις δράσεις που θα υλοποιήσει ο Ήλιδα 91,1 στο πλαίσιο της 16ης Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης. «Στις γιορτές χρειάζεται και η μουσική και έτσι θα είμαστε εκεί να κρατάμε ζωντανό το κλίμα της γιορτής με τις μουσικές μας. Το αποκορύφωμα θα είναι το Flower Power Party το οποίο θα λάβει χώρα στις 20 Μαΐου από τους μουσικούς παραγωγούς του ραδιοφώνου» είπε ο κ. Αμπού Χάντμπα που χαρακτήρισε ως έναν ωραίο και ανεκμετάλλευτο χώρο την πλατεία Ανεμόμυλου και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις.

To Πρόγραμμα:

anthokomiki-program2016


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος