FOLLOW US: facebook twitter

Πλώρη για 9η χρονιά έβαλε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου

Ημερομηνία: 03-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Αναζητά επειγόντως εθελοντές εκπαιδευτικούς-Άρχισαν οι προεγγραφές μαθητών

Πλώρη για 9η συνεχή χρονιά, έβαλε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου με δωρεάν μαθήματα για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών, κάνοντας πράξη την οριζόντια αλληλεγγύη. Κι επειδή κάθε αρχή και δύσκολη, ο Συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χρήστος Αθανάσουλας, απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντές κάθε ειδικότητας για να μπορέσουν να στήσουν ξανά μια δυνατή εκπαιδευτική ομάδα που θα καλύψει την πλειοψηφία των βασικών μαθημάτων και θα οδηγήσει για μια ακόμα φορά τους μαθητές του στην επιτυχία.

Όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να δηλώσουν εθελοντές μπορούν να στέλνουν

μήνυμα ή να καλέσουν στο 698.698.798.2.

Τα μαθήματα όπως ενημερώνει ο κ. Αθάνάσουλας θα ξεκινήσουν για την Γ ΄ Λυκείου στις 14 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία έναρξης και όλων των σχολείων και για την Α και Β Λυκείου στις 5/10/2020.

ΠροΕΓΓΡΑΦΕΣ γίνονται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα :

2621020551 και 6986987982

ή ηλεκτρονικά στο mail : koinfronpyrgou@gmail.com

Θα πρέπει για την προεγγραφή των μαθητών να αναφέρονταιτα εξής στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, τάξη και μαθήματα που θέλει να παρακολουθήσει (ΜΟΝΟ ΛΥΚΕΙΟ) , κινητό τηλέφωνο παιδιού, κινητό πατέρα, μητέρας ή κηδεμόνα, Λύκειο που πηγαινει.

Με την έναρξη των μαθημάτων θα γινεται και η κανονική εγγραφή με συμπλήρωση και υπογραφή της σχετικής αίτησης από γονέα ή κηδεμόνα (απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος