FOLLOW US: facebook twitter

Πλημμύρισαν τα προαύλια με χαρούμενες φωνές

Ημερομηνία: 13-09-2022 | Συντάκτης:
2ο Λύκειο Αμαλιάδας

Αγιασμός σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου Ήλιδας

Με χαρούμενες φωνές πλημμύρισαν και τα σχολεία του δήμου Ήλιδας, όπου οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Όλες οι σχολικές μονάδες τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ παρευρέθηκαν  σε αρκετά από αυτά ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.  Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας ότι ο δήμος Ήλιδας φρόντισε ώστε οι σχολικές μονάδες να είναι έτοιμες για την επιστροφή των παιδιών.

3ο Δημοτικό Αμαλιάδας

Στο 1ο και 2ο Λύκειο της Αμαλιάδας , να σημειώσουμε ότι τον Αγιασμό τέλεσε ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος μαζί με τους ιερείς της περιοχής.

5ο Δημοτικό Αμαλιάδας

Εξάλλου στο  5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας, το 2ο ΕΠΑΛ και το 2ο Λύκειο, βρέθηκαν ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας  κ. Μιχάλης Κατρίνης ο οποίος ευχήθηκε σε μαθητές και καθηγητές να έχουν μια όμορφη σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά τονιζοντας χαρακτηριστικά:.  «Καλή σχολική χρονιά, με επένδυση στη γνώση, υψηλούς στόχους αλλά και επένδυση στις πραγματικές φιλίες που σφυρηλατούνται στα σχολικά χρόνια»

Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν και εκπρόσωποι της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , καθώς το 3ο δημοτικό σχολείο επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΠΣ κ Μαρία Μπίλια που μετέφερε τις ευχές της και τις ευχές του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για μια καλή  και δημιουργική  σχολική χρονιά.

Δημοτικό Καρδαμά
Δημοτικό Καρδαμά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος