FOLLOW US: facebook twitter

Πλημμύρες: Διευθύντρια σχολείου διανυκτέρευσε μαζί με τους μαθητές της

Ημερομηνία: 16-10-2021 | Συντάκτης:

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιστατικά για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι εκπαιδευτικοί στην πρόσφατη κακοκαιρία. Είναι αυτοί που φρόντισαν να βγάλουν ασπροπρόσωπο το υπουργείο Παιδείας, που δεν έχει φροντίσει να παρέχει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τις κατάλληλες υποδομές (βλ. λυόμενα και θρανία γέφυρες) και από την άλλη θέλει την αξιολόγηση μόνο των εκπαιδευτικών και τους κάνει αγωγές.

Η Διευθύντρια  του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας διανυκτέρευσε μαζί με μαθητές της και οι εκπαιδευτικοί έκαναν τα πάντα για να παραμείνουν ασφαλείς και να παραδοθούν στους γονείς τους.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας, τις ευχαριστίες που αποδίδει στους εκπαιδευτικούς και την αναφορά του, ότι:  «Το σχολείο μας έχει ήδη αξιολογηθεί ως προς το ανθρώπινο δυναμικό του με την μεγαλύτερη βαθμολογία»!

 

Η ανακοίνωση

Με τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν στο νησί μας και την οδική αποκοπή κάποιων χωριών από το σχολείο μας, μερικοί μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας που καθημερινά μεταφέρονται από το Νότο, βρέθηκαν αποκλεισμένοι στο κτίριο του σχολείου.

Το ένστικτο του γονέα, τα αντανακλαστικά ως προς τον κίνδυνο και η άμεση κινητοποίηση του μέλους του Δ.Σ. μας κ. ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την ελαχιστοποίηση της επικείμενης ταλαιπωρίας των παιδιών μας. Στις δύσκολες αυτές καταστάσεις, τόσο για τους μαθητές όσο και τους γονείς τους, η παρουσία, η έγκαιρη κινητοποίηση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Καθηγητών ήταν ουσιαστική για την διαχείριση και την επίλυση με τον καλύτερο τρόπο των πρωτόγνωρων δυσκολιών που αντιμετώπιζαν τα παιδιά μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους:

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή του. Τη Δημοτική Σύμβολο Υπεύθυνη για την Εκπαίδευση κ. ΖΕΡΒΟΥ. Την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ Κέρκυρας). Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ για την φιλοξενία και διανυκτέρευση επτά μαθητών του Σχολείου μας στο ξενοδοχείο Kontokali Bay. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΟΥΜΑ (διανυκτέρευσε μαζί με τα παιδιά μας), στην Υποδιευθύντρια κ. ΡΟΖΙΝΑ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗ και στους καθηγητές του Σχολείου μας, οι οποίοι τιμώντας την εκπαιδευτική τους ιδιότητα δεν έλλειψαν στιγμή κοντά από τους μαθητές μας. Πιστεύουμε ότι με την ουσιαστικά ανθρώπινη και παραδειγματική στάση τους, το σχολείο μας έχει ήδη αξιολογηθεί ως προς το ανθρώπινο δυναμικό του με την μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους εμάς (τους ίδιους τους Γονείς) και δεν χρειάζεται «κατόπιν τούτων» περαιτέρω άλλες ανούσιες ενέργειες. Γιατί όταν σε κρίσιμες στιγμές οι μαθητές μπορούν να νοιώσουν ασφάλεια με τους δασκάλους δίπλα τους, αγαπούν το σχολείο και διδάσκονται «γράμματα».

Πηγή: fresh-education.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος