FOLLOW US: facebook twitter

Πλημμύρισε μελωδίες και τραγούδια το «Απόλλων»

Ημερομηνία: 30-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

elliniko-wdeio-epideixi2016c

Στις μαθητικές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Με υπέροχες μελωδίες και τραγούδια, πλημμύρισε το βράδυ της Τρίτης το Θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, όπου ξεκίνησε το διήμερο μαθητικών συναυλιών του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

elliniko-wdeio-epideixi2016

Σπουδαστές από τις Σχολές και τα τμήματα του Ωδείου, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς, έπαιξαν πιάνο, κιθάρα, βιολί, μπουζούκι αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού ενώ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η παιδική χορωδία που τραγούδησε πέντε υπέροχα τραγούδια. Ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος και ο Μιχάλης Στεβής, οι οποίοι αποφοίτησαν με Άριστα από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών έψαλαν καταπληκτικά δυο Βυζαντινούς ύμνους και μάλιστα βραβεύτηκαν για το αποτέλεσμα των σπουδών τους στη διάρκεια της συναυλίας.

elliniko-wdeio-epideixi2016b

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Θοδωρής Παναγόπουλος επισήμανε ότι οι συναυλίες αυτές έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και αποτελούν και μια μικρή επίδειξη της δουλειάς που έχει γίνει όλο το χρόνο. «Εμείς βρισκόμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά, γιατί η συναυλία είναι μια διαδικασία η οποία δεν είναι απλή. Δεν πρόκειται για συναυλία ενός συγκροτήματος ή κάποιων επαγγελματιών, αλλά για συναυλία παιδιών τα οποία βγαίνουν για πρώτη ίσως για δεύτερη φορά στη ζωή τους στη σκηνή και μόνο τα πιο παλιά ίσως για τη 3η φορά και αυτό είναι ένα μεγάλο άγχος. Για το λόγο αυτό είμαστε πάντα δίπλα τους και τα βοηθάμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος