FOLLOW US: facebook twitter

Πλέγμα ναι, αντικατάσταση όχι

Ημερομηνία: 30-08-2022 | Συντάκτης:

Τι απάντησε το υπουργείο στο αίτημα των Αστυνομικών της Ηλείας για το λεωφορείο υποστήριξης

Tου Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Κατά το… ήμισυ ανταποκρίθηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας για επίλυση του προβλήματος με το λεωφορείο υποστήριξης Νομού, το οποίο είναι πλέον παλαιό και δεν πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές για τη μεταφορά των αστυνομικών που συγκροτούν τη διμοιρία υποστήριξης κάθε φορά, εγκυμονώντας κινδύνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γρηγόρης Κατσώλης, ζήτησε την αντικατάστασή του με ένα σύγχρονο όχημα, ωστόσο του γνωστοποιήθηκε πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας νέου λεωφορείου. Για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε η επιδιόρθωση ορισμένων ελλείψεων του υπάρχοντος, μέχρι να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για νέο όχημα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατσώλης στην Πρωινή, θα προστεθεί προστατευτικό πλέγμα στο λεωφορείο, για να είναι επιχειρησιακά ασφαλέστερο και να καλύψει προσωρινά τις υπαρκτές ανάγκες των ενστόλων.

«Έχει εγκριθεί το σχετικό κονδύλι  για να γίνουν ορισμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο λεωφορείο της διμοιρίας υποστήριξης του νομού, όπως η τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την απόσυρσή του και την αντικατάστασή του με ένα σύγχρονο λεωφορείο, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, είναι τουλάχιστον θετικά ότι θα γίνουν άμεσα οι στοχευμένες βελτιώσεις», επισήμανε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος