FOLLOW US: facebook twitter

Πιθανή η αναβολή έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων

Ημερομηνία: 08-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αιτία το διαφαινόμενο αδιέξοδο στις συζητήσεις Ε.Π.Ο- Αυγενάκη για το Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην επόμενη συνεδρίασή της που θα γίνει σήμερα, θα αποφασίσει την αναβολή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που έχει οριστεί για τις 16/9 και θα ορίσει νέα Γ.Σ. εντός του Σεπτεμβρίου.
Ο λόγος της αναβολής, για την οποία ήδη έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά οι Ενώσεις-μέλη της Ε.Π.Ο., έχει να κάνει, όπως γράφει το soccerplus.gr, με το διαφαινόμενο αδιέξοδο στις συζητήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη για το θέμα του “Μητρώου της ΓΓΑ” , που θα έχει ως αποτέλεσμα να τεθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης η πρόταση για αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Το θέμα αυτό δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της προγραμματισμένης για τις 16/9 Γενικής Συνέλευσης, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην επόμενη που θα οριστεί, ώστε να ληφθεί μια αντιπροσωπευτική απόφαση.
Όσον αφορά τις συζητήσεις με το Υφυπουργείο Αθλητισμού σχετικά με τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, πηγές από την Ε.Π.Ο. θεωρούν ότι πολύ δύσκολα πλέον θα βρεθεί λύση. Η παράταση που είχε δοθεί για επανεγγραφή στο Μητρώο έληξε την Δευτέρα 5/9 και δεν δόθηκε νέα παράταση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, παρότι ανακοινώθηκε ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος