FOLLOW US: facebook twitter

Πίστα για… 4 τροχούς το Αεροδρόμιο Επιταλίου!

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Γαλλικό κανάλι ήρθε για τα γυρίσματα εκπομπής με αυτοκίνητα- Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Β. Γιαννόπουλου η επίδειξη

Το Αεροδρόμιο Επιταλίου επισκέφθηκε την Τρίτη το Γαλλικό κανάλι Μ6 για τα γυρίσματα εκπομπής η οποία ονομάζεται TURBO. Μαζί τους έφεραν και πέντε αυτοκίνητα super cars, και μια μοτοσυκλέτα.

Η παρουσίαση των δυνατοτήτων των αυτοκίνητων έγινε στην πίστα του Αεροδρομίου του Επιταλιου.

Οι πρωταγωνιστές οδηγοί και τα μέλη της παραγωγής, δήλωσαν ενθουσιασμένοι, από την περιοχή, το τοπίο και την φιλοξενία . Παρών στην παρουσίαση ήταν και Αντιπεριφειάρχης μας κ. Βασιλης Γιαννοπουλος , ο οποίος αφού ευχαρίστησε την παραγωγή για την επιλογή της περιοχής μας, δίπλα από μία περιοχή παγκοσμίου κύρους την Αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ, για την ανάδειξη των ικανοτήτων των αυτοκινήτων, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φορά . Παράλληλα ο κ. Γιαννόπουλος προσέφερε σε όλα τα μέλη της παραγωγής τοπικά προϊόντα.

Την παραγωγή συνόδευε από την αρχή ο πρόεδρος της Αερολέσχης Πύργου, Θοδωρής Γιαννακουλιας, ο οποίος είχε και την ευθύνη της όλης διοργάνωσης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Αερολέσχης Κωσταντίνο Μπίκο , τον ταμία Γεώργιο Σπηλιόπουλο και τον πάτερ Ιωάννη Καραγιάννη , μέλος του Δ. Σ.. Οι επισκέπτες έμειναν ικανοποιημένοι από την περιοχή και φάνηκε κατά την αναχώρησή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος