FOLLOW US: facebook twitter

Πήρε «φωτιά» το fb στην σελίδα του Αλέξη Τσίπρα!

Ημερομηνία: 30-01-2020 | Συντάκτης:
Στον απόηχο της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο
-100.000 προβολές είχε το βίντεο της ομιλίας του από την επίσημη σελίδα του στο facebook

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η θερμή, αυθόρμητη και μαζική παρουσία του κόσμου στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ το βράδυ της Τρίτης στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, όπου  μια ενθουσιώδης λαοθάλασσα ανθρώπων κάθε ηλικίας στην κυριολεξία αποθέωσαν τον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε αίσθηση σε Πανελλαδικό επίπεδο, αφού το διαδίκτυο πήρε «φωτιά»! Στην επίσημη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο fb, το βίντεο της ομιλίας του στον Πύργο, μέχρι χθες το απόγευμα είχε σημειώσει 100.000 προβολές, 611 κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο, 5.300 likes και 1.600 σχόλια!

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του χθες το πρωί έγραψε:

«Από την Ηλεία ξεκινήσαμε για το 2020 τη μακρά πορεία μας προς τον λαό. Η θερμή και μαζική παρουσία των πολιτών  εδώ, μας δίνει δύναμη για να προχωρήσουμε τη διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος που θα αποτελεί τον κορμό της δημοκρατικής παράταξης. Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, με σχέδιο, για μια πιο δίκαιη κοινωνία».

«Πόλεμος» για μια selfie!

Ο Αλέξης Τσίπρας που αποθεώθηκε από το κοινό, αποδέχτηκε με χαρά τα αιτήματα εκατοντάδων Ηλείων – μικρών και μεγάλων- που θέλησαν μια selfie μαζί του, εντυπωσιάζοντας πραγματικά τους πάντες, με την αμεσότητα και το πηγαίο χαμόγελο του.

Μάλιστα δεν έκρυψε την έκπληξη του, από την μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου σε έναν Νομό που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκαν παρά την ήττα, ενώ κατέγραψε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους πολίτες με κυρίαρχο αίτημα την υλοποίηση της Πατρών Πύργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Ακόμα και όταν πολίτης πήρε το λόγο και κινήθηκε αστραπιαία προς το μέρος του, ο Αλέξης χαμογέλασε και ζήτησε από τους άνδρες της Ασφάλειας του, να του επιτρέψουν να τον προσεγγίσει, ανταλλάσοντας μαζί του θερμή χειραψία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα

Η βραδιά στο Ξυστρή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το σίγουρο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα τη θυμάται για καιρό. Μέχρι την επόμενη φορά, που μετά την αγάπη που εισέπραξε, αυτή θα είναι πολύ σύντομα!

Το γλέντησε μετά η Νομαρχιακή!

Φυσικά, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, δε μπορούσαν παρά να γιορτάσουν την επιτυχημένη εκδήλωση με μεζέδες και άφθονο κρασί, στο γνωστό  λαϊκό στέκι του Πύργου «Όπως παλιά».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι

Ο Δ. Καλαματιανός για την συγκέντρωση στον Πύργο

«Η Ηλεία των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων, δείχνει τον δρόμο στη νέα πορεία συγκρότησης του μεγάλου προοδευτικού κοινωνικού μετώπου κατά της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης».

Λόγια του βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανού, στην προσφώνησή του προς τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο θεματικό πάρκο Ξυστρή. Ο Διονύσης έχει το δικό του μερίδιο επιτυχίας της εκδήλωσης, καθώς πολλοί φίλοι του δήλωσαν βροντερό «παρών» σε αυτήν την πραγματικά μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Πύργο.

«Πηγαδάκι» για τη Φλόγα!

Έντονο ενδιαφέρον για το τελετουργικό της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας επέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας. Όταν η προϊσταμένη της ΕΦΑ Αρχαιοτήτων, κ. Κόλια, του είπε ότι πρωτοκαθιερώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο και συνδέθηκε με τον ναζισμό, ο Μ. Μπαλαούρας είπε «όταν ξαναγίνεις πρωθυπουργός, δεν πιστεύω να το καταργήσεις επειδή το ξεκινήσαν οι Γερμανοί», για να του απαντήσει ο Αλ. Τσίπρας «όχι Μάκη, θα σε βάλω εδώ να βοηθάς»!

Να και οι συντονιστές

H ομάδα των Συντονιστών των Ο. Μ  της επίσκεψης Τσίπρα στην Ηλείας με την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος