FOLLOW US: facebook twitter

Πήραν ΦΕΚ 479 προσλήψεις στα Νοσοκομεία – Ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό

Ημερομηνία: 18-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη για την έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19. Η προκήρυξη αφορά σε 479 θέσεις με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 6 μηνών των ακόλουθων ειδικοτήτων: Ιατρών, Νοσηλευτών, Αδελφών Νοσοκόμων, Κοινωνικών Φροντιστών ή Επιμελητών Πρόνοιας, Μαγείρων, Τραυματιοφορέων, Προσωπικού Καθαριότητας και Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 3 ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της περίληψης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του οικείου φορέα, η οποία περιλαμβάνει τον αριθμό ανά κατηγορία και ειδικότητα του προσωπικού που θα προσληφθεί, τα απαιτούμενα προσόντα, τα όρια ηλικίας και την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Το επικουρικό προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία λήγει στις 30.9.2020. Έκαστος εκ των εκτάκτως προσλαμβανόμενων υπαλλήλων καταχωρείται στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, σε ειδική κατηγορία υπαλλήλων για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος