FOLLOW US: facebook twitter

Πιο αυστηροί οι έλεγχοι από την Αστυνομία ενόψει Εορτών

Ημερομηνία: 04-12-2020 | Συντάκτης:
Τι ανέφερε ο Αστυνομικός Δ/ντής Ηλείας για την τήρηση των μέτρων

Στη συνέχιση των ελέγχων απο τις αστυνομικές αρχές με ακόμα μεγαλύτερη αυστηρότητα για την τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία που τώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της,  αναφέρθηκε σε δηλώσεις του  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, υπογραμμίζοντας πως το περασμένο διάστημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα πετυχημένο όσον αφορά τους ελέγχους.Σημείωσε μάλιστα  πως οι αστυνομικές αρχές τα πήγαν περίφημα στην Πάτρα και τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Ανδρέα, επιτυγχάνοντας να μην υπάρξει πολυκοσμία και κατά συνέπεια και μη εξάπλωση της πανδημίας του ιού.

Ο κ. Μάνδαλος τόνισε ότι τα μέτρα πλέον αυστηροποιούνται κατά  τις επικείμενες γιορτές του Δεκεμβρίου  και στην ΗΛεία και ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο μερικής άρσης του lockdown και οι έλεγχοι αναμένονται να είναι και αυξημένοι και πιο αυστηροί.

Ανέφερε δε, πως οι εντολές που έχουν δεχθεί από την κεντρική διοίκηση της ΕΛΑΣ είναι σαφείς και συγκεκριμένες, με μάσκα από όλους τους πολίτες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με αυστηρή τήρηση των μηνυμάτων για μετακίνηση και  με τις εκκλησίες να συνεχίζουν να παραμένουν κλειστές και τον κόσμο να προσεύχεται από το σπίτι του.

Τέλος αναφέρθηκε όμως και στις συναντήσεις που είχε με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, με τους οποίους είχε μια εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία του δήλωσαν με υπευθυνότητα πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα «με αυστηρότατη ακρίβεια και ευαγγελική ευλάβεια». Άλλωστε σε ότι μας αφορά, ο Μητροπολίτης Ηλείας προχθές με εγκύκλιό του ζήτησε από όλους τους ιερείς της Ι. Μητρόπολης Ηλείας να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα και να γίνουν παράδειγμα προς τους πιστούς και μάλιστα να μην γίνονται στόχος σχολίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος