FOLLOW US: facebook twitter

Πινγκ-πονγκ/Π.Π. Α.με.Α: Χρυσό ο Δημητρακόπουλος-Μετάλλια και από τους Μουχθή, Μπακάλη

Ημερομηνία: 14-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη δική τους οντότητα και δυναμική στην επιτραπέζια αντισφαίριση διαφήμισαν για άλλη μια φορά τα άτομα με αναπηρίες. Στην αίθουσα του αθλήματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έγινε το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α.με.Α. του 2021 και χαρακτηρίστηκε από έντονη διάθεση, όμορφα παιχνίδια για τα μετάλλια και καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Από την Ηλεία συμμετείχε ο Γιάννης Δημητρακόπουλος από την Αμαλιάδα, ο οποίος μετά από την απουσία του το 2020, λόγω τραυματισμού, επανήλθε στην διοργάνωση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία ΤΤ8. Ήταν μια επικράτηση που ήρθε μετά από δύσκολες νίκες απέναντι σε αντιπάλους που έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά και μάλιστα στον τελικό νίκησε με ανατροπή στο σκορ, με 3-1.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και δύο αθλητές με καταγωγή από το νομό μας, οι Γιώργος Μουχθής (Αμαλιάδα) και Χάρης Μπακάλης (Λεχαινά), οι οποίοι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στις κατηγορίες ΤΤ6 και ΤΤ3 αντίστοιχα. Επίσης στο ομαδικό κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο ο Μουχθής με τον ΠΑΣΚΑ και χάλκινο ο Μπακάλης στις κατηγορίες τους, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Δημητρακόπουλος.
Πήραν μέρος 65 άνδρες και γυναίκες από 15 σωματεία όλης της χώρας και απόλαυσαν δράση με την απαιτούμενη προσοχή στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έγιναν τα αγωνίσματα του ομαδικού και του απλού. Τους αγώνες διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑΜεΑ) με την καθοριστική συνδρομή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ) σε διαιτησία και γραμματεία.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλάμβανε μία σειρά από κατηγορίες. Στο ομαδικό αναδείχτηκαν πανελληνιονίκες σε 5 κατηγορίες και στο ατομικό σε 14. Στην διοργάνωση παραβρέθηκε κι έκανε απονομές επάθλων ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις γυναίκες, Γιώργος Καρύτσας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος