FOLLOW US: facebook twitter

Πινγκ πονγκ: Οι αγώνες της πρεμιέρας στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 16-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το περασμένο Σάββατο είχαμε την έναρξη του Τοπικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) Δυτικής Ελλάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας, με τη 1η διπλή αγωνιστική και την συμμετοχή από το νομό μας των ομάδων του Κοροίβου Αμαλιάδας και της Α.Ε. Λεχαινών, καθώς και των Α.Ο. Φαέθων, ΑΣΕΑ Άνοδος της Πάτρας.
Στο πρώτο αγωνιστικό ωράριο διεξήχθησαν τα παιχνίδια Α.Ε. Λεχαινών – ΑΣΕΑ Άνοδος Πατρών και Κόροιβος Αμαλιάδας-Α.Ο. Φαέθων Πατρών, στα οποία οι ομάδες της Ηλείας επικράτησαν με 4-1 επί των ομάδων των Πατρών.
Στο δεύτερο ωράριο είχαμε το ηλειακό ντέρμπι μεταξύ της Α.Ε. Λεχαινών και του Κοροίβου Αμαλιάδας, όπου είχαμε μερικά πολύ ωραία παιχνίδια και η ομάδα των Λεχαινών επικράτησε τελικά με σκορ 4-1 του Κοροίβου. Επίσης το παιχνίδι ΑΣΕΑ Άνοδος Πατρών- Α.Ο. Φαέθων Πατρών, το οποίο ήταν αμφίρροπο, με διάρκεια πάνω από τρεις ώρες και έληξε με σκορ 4-3 υπέρ του ΑΣΕΑ.


Η ομάδα των Λεχαινών χρησιμοποίησε του Γιάννη και Γιώργο Δημάκη, Παύλο Γαβριελάτο, με αναπληρωματικό τον Γιάννη Δημητρακόπουλο, ενώ ο Κόροιβος τους Χρήστο Ουλή, Δημήτρη Γκουσέτη, Κώστα Δημακόπουλο, Στέφανο Σαράντου και Χρήστο Καπατσώρη.
Το Δ.Σ. του Κοροίβου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΗΛΕΙΟΣ» κ. Μπακέλα, καθώς και τον υπεύθυνο του σταδίου κ. Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο για την παραχώρηση του Κλειστού και την άριστη συνεργασία τους για την πραγματοποίηση των αγώνων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος