FOLLOW US: facebook twitter

«Piano & Music»: Το μοντέρνο μουσικό διδασκαλείο του Πύργου

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Μετά από μια πετυχημένη πορεία οκτώ ετών στην περιοχή της Ζαχάρως και τριών στον Πύργο, το μουσικό διδασκαλείο «Piano & Music» του Χρήστου Τσατσαμπά συνεχίζει δυναμικά τη.

Στο ωδείο «Piano & Music» οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα πιάνου, βιολιού, φλάουτου, κλασικής & ηλεκτρικής κιθάρας, τυμπάνων, παραδοσιακά όργανα, μουσικό νηπιαγωγείο (σύστημα Orff), jazz, θεωρητικά μαθήματα, προετοιμασία υποψηφίων για ΑΕΙ Μουσικών Σπουδών, τραγούδι, vocals, παιδική χορωδία.

Ο διευθυντής του ωδείου «Piano & Music» Χρήστος Τσατσαμπάς είναι απόφοιτος του Ωδείου Αναστοπούλου στην Πάτρα και έχει Δίπλωμα πιάνου και πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης. Έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τη jazz μουσική και το σύγχρονο παίξιμο του πιάνου, παρακολουθώντας μάλιστα μαθήματα με τον Σταύρο Λάντσια. Πιστός στη συνεχή μελέτη της μουσικής, πειραματίζεται σε διάφορα στυλ και arrangements.

Στην οκτάχρονη πορεία του το ωδείο έχει παρουσιάσει και συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις, ενώ έχει συνεργαστεί με πληθώρα καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως τον διεθνούς φήμης πιανίστα Στέφανο Κορκολή σε αρκετές κοινές συναυλίες, το εκρηκτικό δίδυμο «String Demons», τον εξαιρετικό τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, τον κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλο, κά. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή των σπουδαστών του «Piano & Music» στη συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη στη Ζαχάρω.

Οι σπουδές είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος