FOLLOW US: facebook twitter

Πέτρος Μπηλιώνης: «Προσπαθούμε για την αναβάθμιση του ηλειακού ποδοσφαίρου»

Ημερομηνία: 06-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος της Π.Α.Κ. Ηλείας, Πέτρος Μπηλιώνης, κατά την κοπή της πίτας της Κίνησης, αναφέρθηκε σε σύντομο χαιρετισμό του στα πεπραγμένα και τους στόχους της Π.Α.Κ.,  καυτηριάζοντας τη στάση της ηγεσίας της Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Συγκεκριμένα είπε ότι το ποδόσφαιρο της Ηλείας περνάει κρίση, κρίση διοικητική και με έμφαση ανέφερε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.

«Η παράταξή μας κάνει κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση και καταξίωση του ηλειακού ποδοσφαίρου, έχουμε δημιουργήσει άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ και με πάρα πολλές ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας μας, όπως την  Ένωση Μακεδονίας, Αθηνών, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Αργολίδας, Ηπείρου, Δράμας, Δωδεκανήσου και άλλες, με τις οποίες είμαστε σε επαφή και ανταλλάσσουμε απόψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε στη δημιουργία Κέντρου Απεξάρτησης από το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. στον Πύργο, που έγινε μετά από ενέργειες της Π.Α.Κ. και θα λειτουργήσει τον επόμενο μήνα, δηλώνοντας υπερήφανος γιατί αποτελεί κατάκτηση του τόπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος