FOLLOW US: facebook twitter

Πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του o Δ/ντής του Μηχανολογικού του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-04-2021 | Συντάκτης:

Την τελευταία του πνοή, άφησε σήμερα το πρωι , εν ώρα εργασίας, ο Διευθυντής του Μηχανολογικού του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας Χρήστος Γαλάνης.

Ο άτυχος άνδρας, κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του οι οποίοι και ειδοποιήσαν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο και τον διεκόμισε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια,στην οικογένεια του εργαζόμενου της Π.Ε Ηλείας, Μηχανολόγου Εργοδηγούστο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας, Χρήστου Γαλάνη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

«Ήταν ένας εργαζόμενος ο οποίος είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πολίτες της Ηλείας, με ήθος και συνέπεια, επί 36 συναπτά έτη, αρχικά ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και στην πορεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Ηλείας. Από το 2003 έως το 2010, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας, στο οποίο εργαζόταν μέχρι και σήμερα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος