Χιόνια και στον Επικούριο Απόλλωνα
Στα λευκά ντύθηκαν τη Παρασκευή 20 Μαρτίου το πρωί περιοχές περιμετρικά του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες Φιγαλείας. Αρκετό χιόνι έπεσε στο όρος Τετράζιο και το όρος Λύκαιο αλλά και στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα το οποίο ωστόσο έλιωσε νωρίς το πρωί.
Χιονοπτώσεις δέχθηκαν και περιοχές της ορεινής Μεσσηνίας όπως η Πέτρα, η Νέδα και σχεδόν το σύνολο των οικισμών πλησίον του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα. Εκεί εκχιονιστικό μηχάνημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έριξε προληπτικά αλάτι καθώς υπήρχε ο φόβος του παγετού καθώς επικρατούσαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
”Πασπάλισμα” δέχθηκαν τα βουνά στο Κρυονέρι και τα Πετράλωνα Φιγαλείας ενώ στα ορεινά Περιβόλια ο φωτογραφικός φακός του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 αποτύπωσε μια υπέροχη στιγμή όπου ο οικισμός βρίσκεται κάτω από το εντυπωσιακό και κατάλευκο Τετράζιο Όρος.