FOLLOW US: facebook twitter

Περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού Διονύση Γεωργόπουλου σε Παλαιοχώρι, Λευκοχώρι και Καβάσιλα

Ημερομηνία: 20-05-2019 | Συντάκτης:
Παλαιοχώρι

Νέα δυναμική προσέδωσε η περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού κ. Διονύση Γεωργόπουλου το Σάββατο 18 /5 το απόγευμα, στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πηνειού στο πλαίσιο του προεκλογικού Αγώνα για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές στις 26 Μαΐου, συνοδευόμενος από αρκετούς υποψηφίους Δημοτικούς.

Ο κ. Διονύσης Γεωργόπουλος σε αυτόν τον μαραθώνιο της προεκλογικής του Εκστρατείας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών, οι οποίοι με τη δυναμική τους παρουσία έδωσαν το κάλεσμα της νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσης Γεωργόπουλος έκανε αναφορά σε έργα που υλοποιούνται ή πρόκειται Α Υ να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον αφού οι χρηματοδοτήσεις αυτών είναι εγκεκριμένες.

Καβάσιλα

Δεσμεύτηκε προσωπικά ότι μας πλήγωσε θα το αλλάξουμε και ότι στο επίκεντρο της πολιτικής του θα είναι ο άνθρωπος. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι η δημοτική παράταξη στην όποια έχει την τιμή να ηγείται πρεσβεύει το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ και από την επόμενη μέρα που θα αναλάβει τα καθήκοντα του με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους θα είναι οι πόρτες του Δημαρχείου ανοιχτές για όλους τους πολίτες. Εμείς ήρθαμε να συνθέσουμε και όχι να κάνουμε αποκλεισμούς. Οι αφορισμοί είναι έξω από το πολιτικό ήθος το οποίο πρεσβεύουμε και το έχουμε αποδείξει πολλάκις.

Στις ομιλίες του ο κ. Διονύσης Γεωργόπουλος δεν παρέλειψε να αναφέρει την παρουσία των άξιων συνεργατών του και υποψηφίων Συμβούλων, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο με την επωνυμία του Συνδυασμού «Νέα Δύναμη Προοπτικής», ζητώντας από τους παρισταμένους να τους στηρίξουν δίνοντας με ζήλο την ψήφο τους.

Παλαιοχώρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος