FOLLOW US: facebook twitter

Τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας στον Πύργο: Συστήνει Γνωμοδοτική Επιτροπή για την παρακολούθηση των έργων της «Πατρών Πύργου»

Ημερομηνία: 06-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τη συζήτηση για τον οδικό άξονα Πατρών – Πύργου – Τσακώνας και τη σύσταση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την παρακολούθηση των εξελίξεων στο έργο, συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο (αίθουσα συνεδριάσεων Διοικητηρίου) και είναι η πρώτη αποκεντρωμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου υπό την παρούσα σύνθεση. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι φορέων της Π.Ε. Ηλείας.

Επίσης, τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα απασχολήσει και η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: Α΄ Φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων «Δυτικό Κατάκολο», με Φορέα (Διαχειριστή) την εταιρεία «Energean Oil &Gas S.A.», στο Κατάκολο.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθεί ακόμα η έγκριση προένταξης δύο υπηρεσιών στο  Ετήσιο Επενδυτικό  Πρόγραμμα 2019 της Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδας / Π.Ε   Ηλείας, ως ακολούθως: Υπηρεσία 1: «Καθαρισμός στραγγιστικών τάφρων δικαιοδοσίας ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ», Υπηρεσία 2: «Ηλεκτροδότηση δικτύου οδοφωτισμού της γέφυρας στην περιοχή Τσεμπερούλας» καθώς και δυο προμηθειών και συγκεκριμένα:

Προμήθεια 1 : «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος κεντρικού κλιματισμού του κτιρίου “ΣΩΣΙΠΟΛΙΣ”», Προμήθεια 2 : «Αποκατάσταση λειτουργίας ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στραγγιστικών αντλιοστασίων  δικαιοδοσίας Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ».

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στα θέματα της συνεδρίασης έχει συμπεριληφθεί και η επερώτηση του Επικεφαλής  της Παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» σχετικά με τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος