FOLLOW US: facebook twitter

Πένθος στον Πανηλειακό για τον Αλέξη Κόρδα

Ημερομηνία: 06-10-2021 | Συντάκτης:

Ο οφθαλμίατρος Αλέξης Κόρδας άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο Κατσικάρι σήμερα το πρωί και η θλιβερή αυτή είδηση σκόρπισε απέραντη θλίψη στις τάξεις του Πανηλειακού.


Ο Αλέξης Κόρδας υπήρξε για περισσότερα από 20 χρόνια, από το 1990 επί εποχής Σάκη Σταυρόπουλου και μέχρι πριν 8-9 χρόνια, κατά περιόδους, ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Πανηλειακού. Είχε διατελέσει και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, αλλά και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, συμβάλλοντας και στις ανόδους της ομάδας στην Α΄ Εθνική, όντας δίπλα στον Σάκη Σταυρόπουλο (προσωπικός φίλος του) και στους «ερυθρολεύκους».

Ένας άνθρωπος που λάτρευε τον Πανηλειακό, πιστός φίλος της ομάδας, ήταν συνεχώς κοντά στον πυργιώτικο σύλλογο, θέλοντας να προσφέρει ό,τι μπορεί για την καλύτερη δυνατή παρουσία των «ερυθρολεύκων» στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.

*Το αθλητικό τμήμα της Πρωινής εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέκου Κόρδα.

Ανακοίνωση από τον Πανηλειακό

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Αλ. Κόρδα: «Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πανηλειακός, Κώστας Ντάβαρης, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια, συγκλονισμένοι άπαντες από την τραγική είδηση του αναπάντεχου χαμού του οφθαλμίατρου και πρώην Προέδρου της ομάδας μας, Αλέξη Κόρδα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σήμερα το πρωί, εκφράζουμε την θλίψη μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπημένου σε όλους μας γιατρού και φίλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος