FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-N. Κόροιβος 5-2: Νίκησε και ελπίζει…

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πελοπίου νίκησε με 5-2 το Ν. Κόροιβο Κατσαρού και συνεχίζει να ελπίζει στην αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, σε αντίθεση με το Ν. Κόροιβο που είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Καρβουνιάρης στο 15΄ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Γαλανόπουλος ισοφάρισε στο 18΄ και μάλιστα στο 25΄ ο Σπηλιόπουλος έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν το τέλος του α΄ μέρους, ο Πέλοπας ισοφάρισε 2-2 με τον Καρβουνιάρη (στο 40΄) και λίγο μετά ο Στροφύλλας με  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε την ανατροπή, 3-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Ηλίας Κακόγιαννος έγραψε το 4-2 και στο 80΄ ο Αγγελόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Καρβουνιάρης, Α. Δρουβιώτης, Σταϊκόπουλος (46΄ Μπίρμπας), Βουρλούμης, Κατσώλης (78΄ Μπακόπουλος), Τζάρο, Στροφύλλας (78΄ Π. Κακόγιαννος), Αγγελόπουλος, Ηλ. Κακόγιαννος, Ζαφείρης.

Ν. Κόροιβος: Πλατής, Γαλάνης, Γιαννόπουλος, Τόλιας, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Νταρζάνος, Βλασσόπουλος, Μαρνέρας (75΄ Ρωμαίος), Νικολακόπουλος (82΄ Χρ. Γαλανόπουλος), Δ. Γαλανόπουλος, Σπηλιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος